Stars

Ups! Što je to izvirilo ispod Beyoncéine haljine?!

Iako imaju vojsku stilista, i slavne žene ponekad dožive nezgodancije s odjećom - koje su ih onda prisiljene riješiti na brz i dovitljiv način

Opssss! Ovo je nezgodno...Nepromišljen pokret i brzo oko fotobjektiva razotkrili su ono što je slavna Beyoncé pod svaku cijenu htjela sakriti!  A to je steznik, koji je prilagodila zelenoj haljini koju je nosila na Diamond Ballu na koji je otišla sa suprugom Jay-Zjem. I zapravo ništa čudno ne bi bilo da je Queen B nosila steznik kakav svi nosimo kad haljina traži da se malo više utegnemo, no njezin je, složit ćeš se, prilično...hmmmmm...u najmanju ruku nesvakidašnji!  

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Naime, kako kroz haljinu s dubokim prorezom ne bi provirivao steznik, Beyoncé je odlučila isti odjenuti na samo jednu nogu! Ili, što nam se čini vjerojatnije, odrezati jednu nogavicu!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Iako ima četu stilista oko sebe, priznajte – ovaj put izgleda kao da je slavna pjevačica, prije izlaska jednim pogledom u zrcalo shvatila da steznik viri na sve strane – pa je jednostavno odlučila ukrotiti ga jednim potezom škara! Nema što - unatoč slavi i bogatstvu - naša Bey je ostala praktična žena!

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0