Stars

Upoznaj najbliže prijateljice Miss Meghan

Meghan Markle je zbog ulaska u kraljevsku obitelj morala ugastiti svoju lifestyle web stranicu i zatvoriti profil na Instagramu. Uz stroga pravila i raspored ipak je uspjela održati neka prijateljstva

Nije lako održavati prijateljstva na dva kontinenta, a pogotovo ako postaješ dio kraljevske obitelji. No za Meghan Markle, čini se, to neće biti toliki problem. Kao što si već mogla pročitati, buduća mladenka neće imati kumu jer nije željela birati između bliskih prijateljica. Istražili smo za tebe krug Meghaninih bliskih prijateljica

Meghan Markle je imala 34 godine kad je upoznala princa Harrya. Imala je svoj lifestyle portal The Tig, glumila je u uspješnoj američkoj seriji Suitsa na Instagramu je imala više od milijun pratitelja. Također je imala i bliski krug prijatelja s kojima je jako bila povezana. Njezin feed na društvenim mrežama je bio prepun zajedničkih slika, često su odlazili na večere, smijali se i putovali svijetom. 

 

Happy wife happy life #fakehoneymoon. #MJxItaly #positano #posivibes

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

Sad kada se udaje u ''Tvrtku'', kako zovu kraljevsku obitelj,  Meghan će morati biti pažljivija jer će biti stalno pod budnim okom medija i javnosti. Kraljevska obitelj jako pazi s kim se druži te s kim će biti viđena u javnosti. Markle, kao što smo imali prilike vidjeti, već sad prkosi pravilima. Opisuju je kao neobičnu mladenku koja je već imala javni profil i prije upoznavanje princa Harrya.
Deaktivacija njezinog Instagram profila ne znači da je prekinula sve veze sa svojim prijateljima. Morat će se samo naviknuti na diskretniji socijalni život. Ali uopće nije upitno da je se i dalje nastaviti viđati i čuti sa svojim najodanijim prijateljima. 

Za vrijeme snimanja serije Suits u Torontu 2011. upoznaje power couple Bena i Jessicu Mulroney. Meghan i Jessica, koja radi kao stilistica i konzultantica, brzo su se sprijateljile. Povezala ih je ljubav prema jogi i česti odmori. 





 
 

Capri Nights 🇮🇹 #MJxItaly

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

 

#fbf. Missing this little lady and our adventures @meghanmarkle #thetig #tigtravel

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

 

 

Life gets rough... Share a glass @meghanmarkle

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

 

Uz Jessicu, Meghanino žensko društvo čini i njujorška dizajnerica Misha Noono s kojom je također putovala Europom.
Takav život sa ležernim putovanjima i izlascima, Meghan će morati ostaviti iza sebe čak i ako uspije zadržati prijateljstva. 
Društveni komenatori kažu kako je Meghan izabrala stvarno dobar i pouzdan krug ljudi jer otkad je u vezi s princom, nijedan detalj niti fotografija nije izašla u javnost s njihove strane. I Noono i Mulroney su odbile komentirati prijateljstvo i bilo što što ima veze s njihovom prijateljicom. I tu vidimo što je pravo prijateljstvo. 

Ni Violet von Westenholz, Britanka koja je upoznala princa s njegovom odabranicom, nije htjela otkrivati detalje prijateljstva. Violet i Meghan upoznale su se dok su radile u Ralph Laurenu, a Violet i Harry su prijatelji od malena jer im se očevi druže. 
Jessica Mulroney posjetila je prijateljicu u siječnju u Londonu kako bi joj pomogla izabrati vjenčanicu. U ta četiri dana u Londonu, nije bila uslikana. Prošlog rujna, Markle je nosila dizajn svoje prijateljice Noono na događaj na koji je išla s budućim suprugom. Noono je i ovog puta odbila komentirati da li je porasla prodaja nakon što je njena prijateljica viđena u košulji iz njene kolekcije. 
 

 

MM in her MN shirt from our #Easy8 ❤️❤️❤️

A post shared by MISHA NONOO (@mishanonoo) on


Meghan Markle ima i grupu holivudskih prijateljica koje su poznatije javnosti. Na popisu su se našle glumica Priyanka Chopra, tenisačica Serena Williams, glumice  Abigail Spencer i Janina Gavankar
Većina ovih prijateljica je pričala za medije o Meghan i njezinoj kraljevskoj romansi, ali otkad je Meghan preselila u London nije ih se moglo vidjeti skupa. Janina Gavankar je rekla da je i dalje u kontaktu s budućom mladenkom koja joj je bila prva, a samim time i najstarija prijateljica u Los Angelesu. Također je rekla da kod Markle nema zabune što je bitno i koji su prioriteti - obitelj, izabrana obitelj kao što su bliski prijatelji. Janina ističe kako buduća vojvotkinja od Sussexa prijateljstva shvaća vrlo ozbiljno, te održava prijateljsku vezu na daljinu putem Facetimea i Skypea.

U Meghaninoj specijalnoj kategoriji prijatelja nalazi se i njujorška BFF Lindsy Jill Roth, trenutna televizijska producentica. Lindsay je 2016. na svom vjenčanju izabrala Meghan kao kumu. 


No nije sve tako idilično. Javila se i Meghanina bivša prijateljica Ninaki Priddy. Njih dvije su bile prijateljice od djetinstva, upoznale su se u dobi od dvije godine, ali Ninaki tvrdi da je slava promijenila Meghan. Iako su svoj odnos nazivale sestrinskim to se promijenilo nakon Meghanine rastave od prvog supruga u dobi od 23 godine. Ninaki je nakon rastave posjetila Trevora Engelsona koji je bio slomljena srca, dok tvrdi da je Meghan bila manje pogođena. Ispričala je da način na koji je Meghan postupila kao da je izmakla Trevoru tlo pod nogama što ga je slomilo. Bivša prijateljica je bila i kuma na tom vjenčanju i tvrdi da bi Trevor učinio baš sve za Meghan. Idila se nakon vjenčanja promijenila kao da je netko ugasio svijetlo. Tako kaže da postoji Meghan prije slave i Meghan poslije slave. Nakon treće sezone uspješne serije Suits, Meghan je prijateljici javila da joj je brak završio. Govori kako su se njeni maniri, ton u glasu i način na koji se smije jednostvano promijenili. 
Ninaki Priddy kaže da je Meghan oduvijek željela biti slavna. I da iako tvrdi da je malo znala o princu Harryu prije upoznavanja, to ustvari nije istina jer je bila jako svjesna kraljevske obitelji. Za kraj je izjavila da nije bila šokirana kad je čula za kraljevsko vjenčanje jer je Meghan uvijek bila oduševljena pričama kako se pučanke udaju za prinčeve
Moguće da će Meghan imati poteškoća u usklađivanju života koji je nekad vodila i slobodnom na putovanjima. Neće moći odletjeti u Miami na ženski vikend s Benitom Litt i Heather Dorak. Sad će takvi planovi zahtjevati više pripreme, logistike i diskrecije. Na primjer, buduća šogorica Kate od vjenčanja 2011. nije snimljena sa prijateljicama, a i sa sestrom Pippom je sve rjeđe viđaju.
A palača je na primjeru iskustva princeze Diane i Sarah Ferguson naučila da su veze s njihovim obiteljima i starim prijateljima jako bitne i da ih treba održavati.
No, teško je predvidjeti Meghaninu budućnost u kraljevskoj obitelji. Ona je ionako svoja i drugačija što je već i pokazala prekršivši neka pravila ponašanja. Njezina nezavisna crta mogla bi biti prednost te je sposobna prilagoditi se svakom društvenom kontekstu.

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0