Stars

"U gubitku kilograma posebno mi je pomogla podrška jednog kandidata"

Žena koja je skinula najviše kilograma u trećoj sezoni "Života na vagi", Irena Štetić Andrin, ispričala je za miss7 kako se osjeća nakon showa, tko joj je bio najveća podrška i kako joj se bilo vratiti se u vanjski svijet. Osim toga, otkrila je na što će potrošiti nagradu od 50 tisuća kuna

Nakon 126 dana provedenih u izolaciji i više od 250 odrađenih treninga, natjecatelji showa "Život na vagi" odradili su svoje finalno vaganje i sve gledatelje ugodno iznenadili svojim rezultatima. Alen Abramović koji je od početka showa skinuo nevjerojatnih 86 kilograma, odnosno 47,7 posto svoje tjelesne mase, osvojio je titulu pobjednika treće sezone "Života na vagi" i 150 tisuća kuna. Nešto manje, točnije 45,5 posto tjelesne mase skinuo je Osječanin Marijo Barišić.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Kad je riječ o nefinalistima, najveći postotak tjelesne mase, čak 40,6 posto, skinula je 36-godišnja Irena Štetić Andrin i tako si osigurala utješnu nagradu od 50 tisuća kuna. Irena je za miss7 ispričala kako se osjeća nakon završetka showa i otkrila jesu li joj se slegnule emocije. "Iznenađujuće sam dobro i zadovoljna sam postignutim rezultatima. U izolaciji je bilo jako puno emocija. Izmjenjivale su se sreća, tuga, jad i razočarenje, a od strane drugih sam osjetila agresiju i egoizam. No, s današnjeg gledišta, sve te emocije, i pozitivne i negativne, i njihove i moje, učinile su me samo jačom i izgradile me u jaču osobu koja je na kraju iz svega izašla kao pobjednik. Nedvojbeno je da sam iz tjedna u tjedan nizala savršeno dobre rezultate na vagi koji su bili i krajnji pokazatelj odnošenja nagrade za najboljeg nefinalista", rekla nam je Irena i otkrila kakav joj je bio povratak u vanjski svijet

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

"Povratak u vanjski svijet je bio vrlo emotivan. Prekrasne i pozitivne emocije i s moje strane i sa strane meni poznatih i nepoznatih ljudi. Suze su bile česta pojava pri toplim zagrljajima i riječima potpore na svim prvim susretima. Vani sam se nastavila pridržavati svega što sam naučila u kući i nije mi bilo teško jer me dočekao savršeni tim trenera Ivone Svaline i Hrvoja Barlovića, po izboru 'Boga svih trenera' Marija Mlinarića, koji su me savršeno usmjeravali i koordinirali u svakom mom danu do finala. Sada nakon finala počinje novo razdoblje mojega života u kojem radim na očuvanju i dodatnom poboljšanju svoje težine i izgleda. Osim toga, pridržavam se točno zadanih jelovnika i uživam u iscrpljujućim i snažnim treninzima s kojih uvijek idem nasmijana i puna pozitivne energije", ispričala nam je uporna Irena.

Možda vas zanima Evo kako danas izgledaju i kako se osjećaju brat i sestra iz prošle sezone "Života na vagi" Rubrika Život Život

Kad je u pitanju podrška koju je dobivala u kući, ovogodišnja kandidatkinja "Života na vagi" izdvojila je trenera Marija Mlinarića i pobjednika showa Alena Abramovića. Veliku podršku imala je i izvan kuće. "Najveća potpora izvan kuće bio mi je moj suprug, cijela obitelj, dragi prijatelji, moje izuzetne i nezamjenjive radne kolegice, Kristina i Raza, te svi moji poslovni partneri. Prilikom prijave na emisiju dobila sam potporu svih ljudi koji me okružuju, a ako je i bila nekolicina onih koji su bili zbunjeni i iznenađeni mojom prijavom, tijekom showa su promijenili mišljenje i shvatili da su ovaj način i ova promjena neizmjerno potrebni za nastavak mog zdravog života". 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Irena nam je otkrila i tko je bio njezin favorit među finalistima. "Definitivno u svakom trenutku i u svakom pogledu Alen. On je divan čovjek i dobar prijatelj koji je tijekom showa bio izrazito usredotočen na gubitak kilograma. Ujedno mi je bio i najveća podrška u kući, osoba koja je uvijek bila tu za dobar prijateljski savjet. On, Luka i ja smo se najbolje nosili s izoliranošću u kući. Uvijek sam mislila da žene doživljavaju svoj višak kilograma dramatičnije i da su time više opterećene, ali sam tijekom izoliranosti shvatila da taj problem jednako opterećuje i žene i muškarce. Svima nam je jednako teško gubiti kilograme, a općenito mislim da je glava u tome najbitnija. Ona pomaže da dobro gubite."

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Na pitanje kakvi su joj planovi za budućnost, pobjednica među nefinalistima rekla nam je kako je uvijek u planovima koje beskrajno dobro ostvaruje. "Čega se ja primim to zablista, ali prvenstvo iznad svega u planu mi je ostvarivanje majčinstva. Također, sve što sam naučila u kući, i u pogledu zdrave prehrane i u pogledu načina odrađivanja treninga, planiram i dalje primjenjivati u budućnosti. Za mene je istinska nagrada moj novi način života, novi izgled, nove navike i nova šansa da živim bolje, zdravije, zadovoljnije, ispunjenije, svjesnije."

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka Irena nam je za kraj rekla na što će potrošiti osvojenu nagradu, tj. 50 tisuća kuna. "Novčanu nagradu koju sam osvojila postignutim rezultatima u cjelokupnom ću iznosu proslijediti u humanitarne svrhe. Kako već godinama odvajam dio svojih zarađenih sredstava i uplaćujem ih ljudima kojima je pomoć potrebna, novčana nagrada osvojena u 'Životu na vagi' pribrojit će se tome. 'Život na vagi' dao je šansu meni i ja želim osvojenim novcem pružiti nekome šansu za bolji život. Trenutno sa suprugom i trenerom Marijom dogovaram kome i u kojim omjerima rasporediti iznos jer bez njih dvojice ne bih došla do ovakvih rezultata. To je zajednička nagrada nas troje. Tri pametne glave će dogovoriti najbolje puteve."

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0