Stars

Trik Meghan Markle kako da joj odjeća uvijek miriše fino, ma gdje se nalazila

  • Kada je održavanje odjeće u pitanju, od Meghan bismo očekivali nešto jako skupo, no njezin je trik najjednostavniji moguć, i poprilično jeftin - pod uvjetom da vjerujemo da sama brine o svom rublju...
  • Kad god putuje, Meghan učini više nego da samo spakira svoju odjeću u kovčeg - pod uvjetom da vjerujemo kako sama pakira svoj kofer...
  • Osim ovog jeftinog i genijalnog trika, Meghan je otkrila i zašto bismo uvijek trebali imati uz sebe ulje čajevca

Iako je Meghan jedna od najpoznatijih žena na svijetu, i k tome vrlo imućna, njezin je savjet kako da joj odjeća uvijek miriše svježe gdje god se u svijetu nalazila jako jednostavan. Toliko jednostavan da se pitamo kako se i sami nismo uspjeli toga sjetiti.

Na svojem je lifestyle blogu 'The Tig' (koji već neko vrijeme ne postoji) otkrila domišljat način pakiranja koji je usavršila tijekom godina, a zbog kojeg je njezina odjeća nevjerojatno mirisala svaki put kad bi se raspakirala. Ova 41-godišnja mama dvoje djece otkrila je kako su njezina tajna mirisne maramice za sušilicu rublja koje se mogu kupiti u gotovo svakom supermarketu. Ove maramice koje obično  koristimo u sušilici rublja i koje sprječavaju gužvanje, smanjuju statički elektricitet i čine rublje mirisnijim, Meghan jednostavno ubaci među spakiranu odjeću u kovčegu.

Možda vas zanima "Ne želim više ni razmišljati o tome": nova knjiga otkriva što je Elizabeta II. mislila o odlasku Harryja i Meghan Rubrika Life&style Life&style

Objasnivši kako ovaj jednostavan trik funkcionira, Meghan je napisala: “Vaša će odjeća mirisati svježe kada stignete na odredište – a pogotovo kada se vratite kući!”

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design dm, Cosy Elegance maramice za sušilicu rublja (14,90 kn); ekupi, Lenor maramice za sušilicu (29,00 kn); mall.hr, Coccolino maramice za sušilicu rublja (29,00 kn)

Ovaj trik jednako lako se može primijeniti i na našu odjeću kod kuće. Sve što je potrebno je jednostavno umetnuti maramice između  odjeće posložene u ormarima i one će imati jednako trajan učinak.

Osim trika za mirisnu garderobu, Meghan je otkrila još jedan koristan trik kojim se koristi vec godinama. U nedavnom je intervjuu   otkrila da uvijek sa sobom, a pogotovo tijekom međunarodnih putovanja nosi ulje čajevca. “Jedina stvar bez koje ne mogu živjeti kad putujem je mala posuda s uljem čajevca", priznala je. “Nije najglamuroznija stvar, ali ako se posječete, ugrize vas komarac, ili imate problema s aknama, o čemu god da je riječ, to je moj mali lijek za sve. Jeftin je, dovoljno je malen da mi stane u svaku torbicu i nosim ga sa sobom cijelo vrijeme", rekla je.

 | Autor: Terra Organica Terra Organica

Terra Organica, Oshadhi Čajevac (Melaleuca alternifolia) BIO eterično ulje (65,00 kn)

Novi dom Harryja i Meghan u Montecitu Možda vas zanima Soho House svijeće, veliki klavir, stolci poput prijestolja... Zaviri u luksuznu vilu Meghan i Harryja Rubrika Life&style Life&style

Iako super jednostavni, ovi su trikovi zapravo poprilično genijalni pa se toplo nadamo da će Meghan rado podijeliti još koji. In the meantime, hvala joj za ove!

Photo: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

Komentari 0