Stars

Tko je nova zvijezda serije Bridgerton i zašto ti je tako poznata?

  • Na Netflixu je nedavno izašla druga sezona dugoočekivane serije Bridgerton
  • Uz stare likove, u novoj sezoni imamo i neka nova lica, a glavna od njih je Kate Sharma 
  • Glumi je Simone Ashley - tko je mlada britanska glumica i odakle ti je to poznata? 

Krajem 2020. godine Bridgertone je postala najgledanija Netflixova serija čija je radnja pratila likove Lady Whistledown, članove obitelji Bridgerton i druge, a fokus je bio na ljubavnoj priči mlade Daphne Bridgerton i tajanstvenog vojvode od Hastingsa, Simona Basseta. Prije deset dana izašla je dugoočekivana druga sezona serije, međutim mnoge je razočaralo što zgodnog vojvode više nema. Naime, druga sezona se fokusira na Daphinog brata Anthonyja i njegovu potragu za ženom svoga života što znači da nam donosi i nove likove. 

Već u prvoj epizodi nove sezone serija nas upoznaje s južnoazijskom obitelji Sharma. Obitelj uključuje majku Lady Mary Sheffield Sharma (Shelley Conn), koja je odgojena u aristokratskoj engleskoj obitelji, ali se udala za skromnog službenika i provela je posljednjih nekoliko desetljeća u Indiji odgajajući svoju kćer Edwinu (Charithra Chandran) i pastorku Kate (Simone Ashley). Sada udovica i otuđena od svojih bogatih roditelja, Mary se vratila u London kako bi pomogla Edwini pronaći prikladnog muža, a u tome joj treba pomoći polusestra Kate. Komplikacije nastaju kada se Edwina zaruči s Anthonyjem Bridgertonom (Jonathan Bailey), koji od samog početka gaji osjećaje prema njenoj sestri. 

Seks scene iz serije 'Bridgerton' toliko su vatrene da završavaju na brojnim porno stranicama

Klasični bridgertonski zaplet je tu, a već od prve epizode jasno je da će centar ove sezone biti upravo Anthony i Kate.

Tko je Simone Ashley koja glumi prkosnu Kate?

Ako ti se čini da ti je Kate, to jest glumica Simone Ashley od negdje poznata, moguće da si gledala seriju Sex Education gdje je glumila u Oliviju Hanan, članicu školske klike poznate kao Nedodirljive. 

Simone Ashwini Pillai, profesionalno poznata kao Simone Ashley, britanska je glumica koja je prije nekoliko dana napunila 27 godina. Proslavio ju je upravo Netflix, u još jednoj od svojih uspješnih originalnih serija, Sex Education. Iako Simone tamo nije imala glavnu ulogu, očito je privukla pažnju redatelja jer je upravo ona angažirana za glavnu žensku ulogu u drugoj sezoni Bridgertona - jednoj od najpopularnijih Netflixovih serija ikada. 

Budući da je radi svoje boje kože rano u karijeri osjetila da može dobiti samo određene uloge, Simone nikada nije zamišljala da će jednom biti glavni lik u hit drami. “Nisam baš puno gledala povijesne drame jer sam se osjećala kao da se ne mogu povezati s njima, možda zato što se nisam mogla vidjeti unutar jedne”, priznala je u intervjuu za Glamour. "A onda je došao Bridgerton."

Mlada glumica kaže kako i sama ima poveznice s glavnom junakinjom. "Inspiriralo me mnogo jakih žena u mom životu koje su me potaknule da budem iskrena i da progovorim, da imam svoje mišljene i kad se ne sviđa ljudima. Mislim da je to ono što Kate čini tako zanimljivom. 

Možda vas zanima Najbolji Netflix filmovi u 2022: Ovih 25 naslova vrijedi pogledati i dva puta! Rubrika Life&style Life&style

Čini se kako je mlada britanska glumica indijskog porijekla tek počela. Ovdje gdje je sada došla je bez ikakvih veza, unatoč boji kože koja je sama po sebi minus u ovoj industriji. Međutim, Simone je oduvijek znala da je gluma jedino što želi raditi. "Ne znam je li to tvrdoglavost, jednostavno se nisam mogla vidjeti da radim nešto drugo. Nismo imali veze u industriji. Nisam se imala na koga ugledati u tom smislu, jednostavno sam uvijek bila nevjerojatno motivirana i imala sam vrlo jaku dozu sigurnosti. Mislim da ako imate takav način razmišljanja, onda zapravo ne dopuštate nikakve šanse da vam se nešto ne dogodi," kaže glumica koju mnogi već vide kao novu Freidu Pinto i Mindy Kaling, koje su joj, kako sama kaže, veliki uzori.

Photo: Instagram Screenshot

Komentari 0