Stars

Tko bi ih prepoznao? Ekipa iz serije 'One Tree Hill' ponovno se okupila - i stvar je postala viralna

  • 'One Tree Hill', jedna je od najpopularnijih tinejdžerskih serija uz koju su mnogi odrasli 
  • Glumačka postava omiljene serije ponovno se okupila na dobrotvornom događanju u Sjevernoj Karolini, a obožavatelji nisu mogli obuzdati svoje nostalgične osjećaje i oduševljenje
  • Iako je većina postave bila na broju, jedna od glavnih glumica, Sophia Bush, ipak je morala preskočiti ovaj emotivni reunion

Dramska tinejdžerska serija 'One Tree Hill', koja se emitirala od 2003. do 2012. držala nas je prikovane za ekrane uzbudljivim događanjima iz života Peyton Sawyer, Brooke Davis, braće Scott i mnogih drugih. Serija uz koju su mnogi odrasli te koja i danas ima brojne obožavatelje i nezaboravna tematska pjesma 'I Don't Wanna Be' pjevača Gavina DeGrawa uvijek bude brojne uspomene, a obožavatelji serije posebno vole kad se u posebnim prilikama okupi glumačka ekipa iz serije.

Obožavana glumačka postava prije nekoliko je dana u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini tako sudjelovala na humanitarnom događanju Tric, na konvenciji FWB Charity Events. Chad Michael Murray, James Lafferty, Hilarie Burton Morgan, Bethany Joy Lenz, Austin Nichols, Shantel Van Santen, Robert Buckley, Bryan Greenberg i brojni drugi članovi cjelokupne glumačke postave pojavili su se na dobrotvornom eventu i ostvarili želju brojnim obožavateljima da ih ponovno vide na okupu.

Serija 'Promatrač' Možda vas zanima Još više jeze stiže u obliku druge sezone Netflixove serije 'Promatrač'. Što će se dogoditi? Rubrika Life&style Life&style

Dobrotvorna košarkaška utakmica i event organizira se jednom godišnje kako bi se skupila sredstva za ljude u potrebi.

Neki od glumaca iz serije, ovu se posebnu prigodu obilježili i objavama na društvenim mrežama, koje su oduševile obožavatelje. Bryan Greenberg objavio je fotografiju s Chadom Michaelom Murrayom i Jamesom Laffertyjem, uz opis "Ravens on 3", referirajući se na ime njihove košarkaške ekipe iz serije.

Međutim, među poznatim licima svakako je bio primjetan izostanak Sophije Bush, koja je u seriji utjelovila lik Brooke Davis. 

Poznata glumica objasnila je svoj nedolazak nekoliko dana prije događanja na objavama na Instagram storyjima, gdje je rekla: "Ponovno kod doktora ovo jutro. Mojoj najdražoj One Tree Hill obitelji i obožavateljima, slomljena srca objavljujem kako neću moći prisustvovati konvenciji ovog vikenda. Ne osjećam se dobro proteklih nekoliko dana i uz povećanje broja pozitivnih COVID slučajeva, moj mi je doktor savjetovao da nastavim s oprezom te da ne putujem, kako ne bih potencijalno ugrozila svoje ili tuđe zdravlje", napisala je Sophia.

Uzvanici na dobrotvornom događanju osim druženja i fotografiranja s glumica, imali su priliku slušati nastupe Bethany Joy Lenz, Jana Kramer, Kate Voegele i Tyler Hilton.

Također su moglii uživati u dobrotvornoj košarkaškoj utakmici na kojoj su zaigrali James Lafferty, Chad Michal Murray, Antwon Tanner, Bryan Greenberg i drugi u dvorani  gdje su i snimane i scene iz showa! Pravi puni krug!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Za one kojima omiljenih ljubavnih zapleta i životnih problema likova ove obožavane serije nikad nije dosta, epizode svih sezona uvijek mogu pogledati na streaming platformi Hulu!

 | Autor: Promo Promo

Serija 'Kruna' Možda vas zanima Koliko je istine, a koliko zapravo laži u 'Kruni'? Evo koji su događaji potpuno izmišljeni Rubrika Life&style Life&style
Photo: Promo

Komentari 0