Stars

Teško nam je odlučiti - koja je Hrvatica jučer bila najbolje odjevena?

Poznate Hrvatice jučer su se okupile na filmskoj premijeri - nije baš bio crveni tepih, no neke su baš zablistale

Poznate dame u ormar su pospremile šljokice i baršun, i odabrale prave normcore i zimske kombinacije za siječanj, no nimalo tmurne. Tri dame na pretpremijeri filma "Nespojivi" su nas baš oduševile svojim stilom!

Ivana Delač je sukladno jučerašnjem iznenađujuće toplom vremenu odabrala mini haljinu kariranog uzorka, prozirne najlonke i fantastične bordo kožne čizme ispod koljena. Sličan model čizama koje ima Iva mogu se ovih dana pronaći i u Zari, po sniženoj cijeni od 599 kuna! Ivanin outfit nam je podsjetnik da možemo pokazati malo kože i zimi!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Ivana Delač; Čizme Zara 599 kn

Možda vas zanima 4 proljetna trenda koje možeš isprobati već ove zime Rubrika Moda Moda

Uvijek fantastično dotjerana, Ljupka Gojić Mikić nije razočarala niti sinoć. Odabrala je smeđi vojnički kaput, crni kombinezon s cifom sprijeda te sjajne Chloe combat robusne gležnjače. Kombinezon je doista hit komad koji rado nosimo i u dnevnim i u večernjim prilikama, a dobar komad smo pronašli i u H&M-u po cijeni od 349 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Ljupka Gojić Mikić; kombinezon H&M 349 kn

Možda vas zanima Severina putuje u dizajnerskom puloveru od 9.000 kuna Rubrika Stars Stars

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec na jučerašnjoj se filmskoj premijeri pojavila u vrlo trendovskom casual izdanju u društvu jednako stylish prijateljice. Mikulec je odabrala mom fit traperice, tamnoplavu jednostavnu vesticu, klasičnu Chanel torbu, glomazne naušnice, i vrlo elegantne gležnjače koje su ipak dobile military element u vidu zlatnih gumbića. Fantastične mom fit traperice rado nosimo u svim dnevnim i večernjim kombinacijama (na slici traperice Bershka 199 kn), baš poput Mirjane!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Mirjana Mikulec s prijateljicom; Traperice Bershka, 199 kn

Listu najbolje odjevnih dama večeri nikako ne može propustiti Iva Radić. Njezina jednostavna kombinacije oličenje je pariškog chica. Crni blejzer muškog kroja, kožne hlače, jednostavna bijela majica, zlatni minimalistički lančić i upečatljive špic salonke su još jednom potvrdile titulu sjajno odjevene Hrvatice. Ovaj blejzer (Mango Outlet, 279 kn) je must u ormaru!

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Iva Radić; Blejzer Mango Outlet 279 kn

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0