Stars

Teško je povjerovati da ovo nije J.Lo već jedna Hrvatica, a znamo i kako je to postigla

  • Fotografija Jennifer Lopez koja se našla na profilu poznate domaće vizažistice Marine Mamić izazvala je lavinu reakcija
  • Naime, riječ je o njezinoj posljednjoj transformaciji, a uz pomoć šminke ovoga puta je odlučila postati latino diva
  • Njezin pratioci obasuli su je nizom komplimenata, a mi ekskluzivno otkrivamo kako je Marina nakratko postala J.Lo

Vizažistica Marina Mamić nadaleko je poznata po svojim uspješnim make-up transformacijama, a njezin posljednji uradak je još jednom pokazao raspon njezina talenta. Nakon što smo vidjeli kako se između ostalih uspješno pretvorila u Juliju Roberts, Saru Jessicu Parker i Angelinu Jolie, ovoga puta Marina je nakratko odlučila postati latino diva Jennifer Lopez. A sudeći prema komentarima koji su se nizali ispod fotografija njezine transformacije u tome je uistinu i uspjela!

Možda vas zanima Zašto je uz sve te nekretnine JLo kupila i skromnu 'kolibicu' u susjedstvu? Rubrika Stars Stars

Iznenađeni pratitelji

"Nevjerojatno! Molim te, recite mi da ne skineš ovo kada završiš s fotografiranjem. Da sam na tvom mjestu ja bi hodala gradom i gledala kako ljudi traže autogram", " J.Lo idi u penziju mi imamo bolju, ljepšu, mlađu verziju. Još jednom svaka čast!", "Čekaj, želiš reći da ovo nije J.Lo? Wow!", "Da J.Lo ovo vidi sigurno bi mislila da je to ona", bili su samo neki od oduševljenih komentara koji zorno pokazuju koliko je ovo bila uspješna transformacija.

Imune na Marininu transformaciju nisu ostale ni brojne poznate dame pa svoje oduševljenje nisu propustile iskazati ni Maja Šuput, Indira Levak, Andrea Šušnjara, Katarina Baban i Lana Klingor Mihić. "Omg ja sam mislila da je ona, majke mi", prokomentirala je Ella Dvornik, dok se Paola Valić Bekić nakon svega viđenoga zapitala "spavaš li mi mirno J.Lo?"

Možda vas zanima Govorili su im da nisu dovoljno dobre, a pogledaj što su one učinile Rubrika Life&style Life&style

A evo kako je Marina postala Jennifer

Ovu nevjerojatnu preobrazbu o kojoj svi pričaju Marina je napravila ekskluzivno za miss7, a kako je sam proces izgledao možeš pogledati upravo ovdje! Doista fascinantno, zar ne?

 

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    pljunuta j lo