Stars

Tajni estetski zahvati poznatih i slavnih koje koriste kako bi izgledali bolje od svih ostalih

  • Jesu li lica i tijela poznatih celebrityja stvarno toliko prirodna kako tvrde?
  • Na Instagram profilu @IGFamousByDana, Dana Omari otkriva sve tajne celebrity estetskih zahvata
  • “Trebali bi biti više iskreni”

Kad se otkrije kako gotovo savršeni izgledi naših najdražih celebrityja nisu prirodni, teško je ne osjećati barem malo zadovoljno. Također je prirodno i zapitati se kako te iste zvijezde naglašavaju oblik svojih očiju bez pomoći estetskog kirurga i bez odlaska pod nož.

Dana Omari radi kao voditelj savjetovanja u medicinskom spa centru i svoja je nagađanja o plastičnim operacijama poznatih pretvorila u veliko carstvo na društvenim mrežama. Njezin Instagram profil, @IGFamousByDana, koji trenutno prati više od 200 tisuća ljudi, temelji se na otkrivanju i nagađanju kojim su se sve estetskim zahvatima podvrgnuli brojni celebrityji.

"Htjela sam usne poput Kylie Jenner, a završila sam s ustima koja izgledaju kao mačja guzica" Možda vas zanima Kad fileri pođu krivo: "Htjela sam usne poput Kylie Jenner, a završila sam s ovakvim ustima..." Rubrika Life&style Life&style

U svojim objavama koristi prije i poslije fotografije i objašnjava promjene u izgledu koje se ne mogu objasniti prirodom. U razgovoru s The New York Postom, Omari je otkrila kako ponekad celebrityje smatramo “nadljudskim bićima”, što nam omogućuje da zanemarimo ili na jednostavan način objasnimo njihove drastične promjene izgleda.

“Razmislite o ljudima u svojem životu koje poznajete, kad su izgubili na težini, kako su ostarjeli. Ne mijenjaju se kao ludi i u roku od samo nekoliko godina, osim ako se radi o drastičnom gubitku težine ili su se baš htjeli podvrgnuti estetskim zahvatima i promijeniti nešto na sebi.”, rekla je Omari za The New York Post.

Ona svoj Instagram profil ne smatra mjestom za ruganje i posramljivanje nekoga, ali smatra da bi neki celebrityji trebali biti iskreniji. “Osjećam da bi neki od njih morali biti više iskreni, posebno oni koji naglašavaju da su potpuno prirodni, a očito nisu i još uz to pokušavaju prodati nešto”, “Svi su oni jako lijepi, ali nisu to postigli samo uz pomoć joge i vode.”, nadodala je. 

Čini se i kako se sve mlađe i mlađe zvijezde podvrgavaju različitim estetskim zahvatima, a Omari koristi svoje stručno znanje kako bi istaknula promjene koje su napravili u svom izgledu s pomoću pet tajnih zahvata koji bi ih mogli objasniti. 

“Fox eye” podizanje očiju 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dana (@igfamousbydana)

 

Poznato i kao kantoplastika, “ukošene oči” ili “mačkasti pogled”, ovim se zahvatom vanjski kut očiju podiže kirurškim putem, kako bi se stvorio dramatičniji izgled. Mijenja nagib vaših očiju i čini oko malo većim, ali kad povučete izgleda više koso. Cijena zahvata kreće se i do 5 tisuća dolara, dok je u Hrvatskoj cijena ovog zahvata u jednoj estetskoj poliklinici 7.500 kuna. Omari smatra da je najbolji primjer ovog zahvata manekenka Bella Hadid, iako ona odlučno tvrdi suprotno i negira da je radila bilo kakvu vrstu estetske operacije na sebi. Bella je tako u jednom intervjuu rekla: “Bojim se staviti filere u usne. Ne bih željela upropastiti svoje lice.”

Zatezanje lica „poput konjskog repa“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dana (@igfamousbydana)

 

„Ovaj zahvat ovako se neobično naziva zbog toga što se „face lift“ radi visoko na sljepoočnicama što onda može dati taj podignuti izgled.“, rekla je Omari za The New York Post i dodala kako smatra da se ovom zahvatu podvrgnula pjevačica Ariana Grande. Ovaj zahvat može stajati i više od 100 tisuća dolara.

Presađivanje kose

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dana (@igfamousbydana)

 

Neki muškarci imaju genetsku predispoziciju za rani gubitak kose. Ako ste poznata javna ličnost, prorijeđenu kosu sigurno biste željeli sakriti. To je i razlog zašto se mnogo mladih muškaraca odlučuje za kirurško presađivanje kose. Omari procjenjuje da se na taj potez odlučio i reper Machine Gun Kelly. „Kod presađivanja kose zapravo se uzimaju žive folikule kose s mjesta gdje to neće biti vidljivo. Većinom se kosa uzima sa zatiljka i transplantira na prednji dio glave.“ Lako je uočljiv jer „izgleda gotovo predobro, kosa je na nekim mjestima pregusta“. Ovaj zahvat ima početnu cijenu od 10 tisuća dolara.

Mali silikonski implantati za grudi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dana (@igfamousbydana)

 

Prošli su dani kad su se implatantima za grudi od A košarice stvarale grudi Pamele Anderson. Danas poznate dame žele povećati svoje grudi, ali gotovo neprimjetno. „Većina žena, osim možda nesretnog razdoblja u kasnim 90-ima i početkom 2000-ih, odlučuje se za veličinu koja im pristaje. Ako su sitnije, ili ako nisu pretjerano mršave, obično se ne odlučuje za ogromne veličine.“ Prema Omari, celebrityji koje su se podvrgnule ovom estetskom zahvatu su Kendall Jenner i Olivia Rodrigo, što ih je koštalo od 8 do 15 tisuća dolara.

Konturiranje tijela Sculptra

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dana (@igfamousbydana)

 

Dermalni fileri koji se većinom koriste na licu, posebno na obrazima i usnama, mogu se koristiti i na tijelu kako bi stvorili obline. Punilo Sculptra objasnila je Omari „popunjava volumenom baš poput filera za usne, ali i nadograđuje kolagen, što također može utjecati na veličinu i oblik te može potrajati i do tri godine.“ Sculptra zahvat za popunjavanje bokova prema Omari, koštao bi oko 15 tisuća dolara, ali često ide zajedno sa liposukcijom, budući da može ispraviti nepravilnosti na bedrima, stražnjici ili na bokovima. Ovaj zahvat koji je prema Omari prigrilila Kylie Jenner, nije trajan, što ga cjenovno stavlja izvan dosega „običnim smrtnicima“.

Chrissy Teigen i John Legend Možda vas zanima "Zašto je ovo napravila? Uništila se" Komentatori na društvenim mrežama zgroženi izgledom Chrissy Teigen Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0