Stars

Svi kažu da je "dobar k'o kruh": Keanu Reeves je zbilja sjajan tip - potvrdila je i Sandra Bullock

  • Keanu Reeves izvrstan je glumac koji se može pohvaliti s nekoliko desetljeća uspješnom karijerom u kojoj je nanizao brojne uspješne filmove i uloge 
  • Ipak, ono što je još važnije, Keanua prati glas da je sjajna osoba, što bi se kod nas reklo "dobar k'o kruh"
  • Ponekad to zna biti dobar PR ili  samo glasine, ali izgleda da je to u njegovom slučaju 100% istina - potvrđeno od brojnih kolega i filmskih partnera

Za većinu poznatih osoba imamo neku prvu asocijaciju po kojoj ih spremamo u svoje ladice- Lady Gaga je super talentirana, Robert de Niro glumačka je legenda, Ryan Renolds najbolji je celebrity muž na svijetu. Neki su nam dragi, neki nam stvaraju odbojnost, a nerijetko se taj dojam za vrijeme njihove karijere, ako je dovoljno duga, zna i promijeniti.

Međutim, na zvjezdanom nebu postoji jedna zvijeda koja tamo sjaji već nekoliko desetaka godina i oko koje kao da postoji generalni konsenzus javnosti o tome da je jednostavno dobra i plemenita osoba. Ovakve epitete nije lako osvojiti, a još više zadržati, ali jednom glumcu je to, čini se, uspjelo.

Dame i gospodo - Keanu Reeves.

Nova priča Esquirea o voljenom glumcu, uoči njegove povratničke uloge Nea u The Matrix Resurrections koji treba izaći u prosincu, u biti je usredotočena na pokušaj da se otkrije je li i kako Reeves doista taj svetac kakvim ga svi zamišljamo. A po riječima drugih poznatih ljudi koji su radili s njim (ili bili s njim) on je zaista taj tip.

Možda vas zanima 5 priča koje dokazuju da je Keanu Reeves pravi frajer - oduševit će te ako već nije Rubrika Stars Stars

Sandra Bullock, njegova kolegica u akcijskom trileru Brzina, podijelila je svoje iskustvo s Reevsom. 

Godinu dana nakon izlaska flma, Bullock i Keanu su se družili, a u razgovoru se pojavila tema šampanjca i tartufa. Bullock je odmah rekla da nikada nije probala ni šampanjac ni tartufe, a razgovor je ubrzo skrenuo na druge teme. 

Nekoliko dana kasnije, Bullock je sjedila u svom dnevnom boravku s prijateljicom. Vani je čula motor, za koji se ispostavilo da je Keanuov.  Pozvonio je na vrata s cvijećem, šampanjcem i tartufima, kaže Sandra i nadodaje kako je rekao: "Samo sam mislio da bi mogla probati šampanjac i tartufe, da vidiš kako je." 

I ne, sudeći po Bullockinim riječima - između njih nikad nije bilo ničeg više od prijateljstva! Iako nije htjela ugroziti prijateljstvo, Bullock kaže da je Keanu takav tip koji je sigurno prijatelj sa svakom curom s kojom je hodao. "Jednostavno mislim da ne postoji osoba koja ima nešto loše za reći o njemu."

Photo: None

Komentari 0