Stars
Princ William ne nosi vjenčani prsten?

Svi googlaju razlog zašto Princ William ne nosi vjenčani prsten. Žene, što vi mislite o tome?

  • Zašto princ William ne nosi vjenčani prsten pitanje je koje se često upisivalo u Google tražilicu posljednjeg tjedna
  • Iako su mnogi spekulirali o problemima u braku Princa i vojvotkinje od Cambridgea, vrlo brzo se ustanovilo kako princ prsten nije nosio od samog početka braka
  • Razlog tome je vrlo jednostavan, a nije niti prvi u obitelji koji ga ne nosi

"Zašto Princ William ne nosi vjenčani prsten" je trending tema na Googleu od prošloga tjedna kada je vojvoda od Cambridgea snimljen prilikom pokretanja Earthshot nagrade - globalne nagrade za okoliš, osmišljene da potakne promjene i pomogne da se naš planet popravi u sljedećih deset godina. Obožavatelji su odmah primijetili kako mu prstenjak ne krasi prsten. 

Međutim, čini se da nema mjesta panici, barem ne u smislu glasina da se William i Kate razvode jer, čini se, Princ prsten nikada ni nije nosio. Kako to - nije jasno mnogima, no čini se kako je razlog vrlo jednostavan. Unatoč tome što je posvećen suprug i otaci, William je odlučio ne nositi prsten iz jednostavnog razloga - jednostavno ne voli nositi nakit, u bilo kojem obliku.

Možda vas zanima Princ William proglašen je najseksi ćelavcem. A tko od poznatih Hrvata zaslužuje ovu titulu? Daj svoj glas Rubrika Stars Stars

Još u vrijeme vjenčanja, 2011. godine,  glasnogovornik palače objasnio je kako je nenošenje prstena Williamov izbor, otkrivši da je princ razgovarao o tom problemu sa svojom zaručnicom prije nego što je odlučio da "on nije za nakit". "Nikada ga nije nosio. Odlučio je da ga neće ni sada. Sve je stvar osobnog izbora", objašnjava kraljevski glasnogovornik.

Princ William i Kate Middleton | Autor: shutterstock shutterstock Na svim slikama za vrijeme braka, William je bez prstena

Čini se kako kraljevska obitelj jednostavno ne može na zelenu granu s neposlušnom braćom. Međutim, princ William nije prvi iz kraljevske obitelji koji je donio ovakvu odluku. Njegov djed, pokojni princ Phillip, koji je bio gotovo sedam desetljeća u sretnom braku s kraljicom Elizabethom također nije imao naviku nošenja vjenčanog prstena. S druge strane, njegov otac Charles je nosio prsten dok je bio u braku s princezom Dianom, no svi znaju koliko je nesretan taj brak bio.

Kate Middleton i Nina Badrić nose vrući modni trend koji će nas pratiti ove zime

Čini se kako Kate to ne opterećuje te ona nosi jednostavan vjenčani prsten od zlata, kakav su nosile i princeza Diana i kraljica Elizabeta II, zajedno sa zaručničkim prstenom od safira koji je izvorno pripadao Williamovoj majci. 

S prstenom ili bez, Kate i William čine se kao skladan i sretan par, a to je jedino što je važno.

Photo: Shutterstock

Komentari 0