Stars

Svakome se može dogoditi: Maja Šuput nije platila račune i prijeti joj ovrha?

  • Teško nam je povjerovati, ali Majuški prijeti ovrha zbog 480 kuna???
  • Ova svota za popularnu pjevačicu je sitnica - vjerojatno je neplaćene račune za pričuvu jednostavno - previdjela
  • Nekoliko susjeda iz zgrade podnijeli su ipak prijedlog o ovrsi na Općinskom sudu. Loši susjedski odnosi?  

Malo kome se to nije dogodilo: jedna uplatnica se zagubi, promakne nekako, nismo ni svjesni da nešto nismo platili... Dok ne dobijemo packu, opomenu o dugu. Ako se na to oglušimo (ili je ne vidimo, nismo više na toj adresi...), eto ovrhe. Je li tako išlo u slučaju Maje Šuput? Pretpostavljamo da jest. Jer zašto inače pjevačica čiji odjevni komadi koštaju jedne dobre menadžerske plaće propustila platiti račun od 480 kuna?

Možda vas zanima Ne miruje ni u trudnoći: Maja Šuput najavila je vlastitu modnu liniju, a evo kada je možemo očekivati Rubrika Stars Stars

Što se dogodilo? Kako donosi 24sata nekoliko ljutitih suvlasnika zgrade u Zagrebu u kojoj žive Maja i suprug Nenad na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnijeli su prijedlog o ovrsi pjevačice zbog duga od 481,14 kuna. Radi se o zajedničkoj pričuvi za zgradu u kojoj pjevačica živi u Zagrebu, a ime Maje Šuput Tatarinov prije nekoliko dana osvanulo je na oglasnoj ploči suda u Vukovarskoj ulici. 

Riječ je o dvije rate pričuve, za travanj i lipanj 2019. - očito su kasniji računi plaćeni jer se ne spominju pa bismo rekli da se doista radi o "zametnutim" računima. Jesu li susjedi kontaktirali predhodno Maju ili su samo podnijeli prijedlog o ovrsi se ne navodi. U svakom slučaju, njezina menadžerica Katarina Kolar za taj je dnevni list izjavila da je Maja račun sigurno platila.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Kako bilo, kao "olakotna okolnost" za zaboravljanje na pričuvu Maji se može uzeti činjenica kako se u to vrijeme, točnije u svibnju 2019. vjenčala za Nenada Tatarinova - tko u jeku priprema za vjenčanje, zatim svadbe i odlaska na godišnji na Mikonos, a potkraj godine i na medeni mjesec na Maldive može misliti na baš svaku svakodnevnu sitnicu? Inače, Maja i Nenad trenutačno ni ne žive u dotičnom dvoetažnom stanu od 180 kvadrata u podsljemenskoj zoni, nego su podstanari. Naime, zbog dolaska prinove u ožujku preuređuju stan. 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    nek joj posudi modni mačak
  • vi

    jad i bijeda naših tzv. celebritja