Stars

"Svaki put si sve ljepša". Brabara Kolar glamuroznim izdanjem oduševila fanove

  • Voditeljicu Barbaru Kolar odavno nismo vidjeli u glamuroznom izdanju koje joj sjajno pristaje
  • Svoje pratitelje na Instagramu zato je razveselila fotografijom u elegantnoj haljini sa zanimljivim detaljima
  • Brojni obožavatelji uputili su joj mnoštvo komplimenata

Nakon popuštanja mjera, polako se vraćamo uobičajenim aktivnostima i poslovnim obvezama. Isto vrijedi i za voditeljicu Barbaru Kolar koja se vratila uobičajenim radnim obvezama, a svojim pratiteljima pokazala je kako to izgleda. Naime, voditeljica je oduševila svoje fanove elegantnim izdanjem.

Možda vas zanima "Postajem party animal" rekla je Barbara Kolar Neveni Rendeli u showu 'miss7 Friday live' Rubrika Stars Stars

U bordo haljini bez naramenica koja je strukirana u zanimljivom rješenju, nemoguće je ne primijetiti Barbarino istrenirano tijelo. Profinjen izgled Barbara je šarmantno nadopunila zanimljivim naušnicama u obliku flaminga, a kosu je podignula u visoki rep te ukrasila kopčom. Ženstveni look s kojim se poigrala na svoj način Barbara je upotpunila sa smokey eye make-up i nježnom nijansom ruža. Izgleda da je ova kombinacija bila pun pogodak, jer su mnogi od preko 10 tisuća njezinih Instagram pratitelja voditeljici uputili brojne komplimente. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna radna...

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar) on

‘’Jedna radna…’’, kratko je napisala Barbara nakon objavljene fotografije.

‘’Znači, super fotka, predivna ti!!! Wow!’’, ‘’Predivna’’, ‘’W.O.W’’, ‘’Lijepa’’, ‘’Ajme, divna’, "Svaki put sve ljepša"’, samo su neki od komplimenata koje su joj uputili pratitelji. 

Ranije je voditeljica u opuštenijem izdanju pozdravila svoje Instagram pratitelje iz rodnog Čakovca gdje se počastila i buketom predivnih božura. 

Možda vas zanima Barbara Kolar pokazala kako je izgledala u 90-ima, neki su pomislili da je i tada uz nju bio Duško Rubrika Stars Stars

Vjerujemo kako je atraktivna voditeljica jedva dočekala povratak u normalniji život nakon karantene koju je provela radno i u čestim šetnjama sa svojim psom Lolom. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0