Stars

"Postajem party animal" rekla je Barbara Kolar Neveni Rendeli u showu 'miss7 Friday live'

  • U prvoj emisiji talk-showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' voditeljica je iz svog online dnevnog boravka ugostila kolegicu Barbaru Kolar
  • Barbara je Neveni otkrila niz potankosti iz svog privatnog života te joj priznala kako ponovno namjerava postati "party animal"
  • Kao gost iznenađenja pojavio se i Duško Ćurlić, a o čemu je sve to trojac porazgovarao u sinoćnoj emisiji možeš pogledati u nastavku teksta

Sinoć je svjetlo malih ekrana po prvi puta ugledao naš novi projekt - 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima'. Riječ je o showu u kojem voditeljica Nevena Rendeli Vejzović ugošćuje poznate osobe te s njima prelazi niz aktualnih  pitanja. Priliku da bude prva gošća u njezinom online boravku dobila je njezina dugogodišnja kolegica i prijateljica Barbara Kolar.

Među prvim temama koje su se dotakle bilo je upravo održavanje socijalne distance i promjene izgled svakodnevice do koje je dovela pandemija koronavirusa. Barbara, koja je nedavno proslavila 50. rođendan, otkrila je tako da je nažalost morala otkazati rođendansko putovanje, no ipak je u cijeloj ovoj situaciji pronašla trunku sreće u održavanu svakodnevne rutine.

Možda vas zanima Udobno se smjesti i pogledaj novi talk-show 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima'! Rubrika Stars Stars

Zašto Barbara postaje "party animal"?

Budući da su joj zbog trenutne situacije televizijski projekti kao i nova sezona showa "Zvijezde pjevaju" privremeno stavljeni na čekanje, nakon jutarnje smjene na radiju voditeljica uživa u slobodnom vremenu, šetnjama s četveronožnom ljubimicom Lolom te sunčanju na balkonu. Također, najavila je kako je ponovno poželjela aktivirati društveni život. "Ja bih sad stalno izlazila, stalno bih se družila, stalno bih s nekim bila. Dakle vraćam se na ono što sam bila u mladosti - party animal. Ljudi kad sve ovo prestane, čuvajte me se!" - otkrila je sa smiješkom.

Nevena o ovome nije ni sanjala ...

Obje su voditeljice zaključile kako je pandemija uvelike utjecala na prilagodbi novinarstva novim medijima, a u prilog tome ide i ovaj show. "Sjećam kad je prije dvije, tri godine bio prijedlog da se ja pojavim u pidžami ili šlafroku na ekranu. To mi se tada činilo "no way". A vidi me sad! Imam ručnik na glavu i pidžamu." - istaknula je Nevena, dok je njezina kolegica ustvrdila kako nema razloga za brigu jer izvrsno izgleda i u prirodnom izdanju.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty Nevenin studio "od doma"

Možda vas zanima Nevena Rendeli pokazala je kako boji izrast i sama radi valove - super joj je ispalo Rubrika Stars Stars

Poseban gost iznenađenja!

Svoju gošću Nevena je odlučila iznenaditi i posebnim gostom iznenađenja - Duškom Ćurlićem. Ovaj dvojac godinama smo zajedno gledali na malim ekranima, a Barbara je otkrila kako su ih mnogi počeli doživljavati kao bračni par. "Često mi kad negdje dođem znaju reći "Pa di je Duško?", "Kako je Duško'" pa im moramo reći da ipak nismo u braku i ne pratimo svaku sekundu života onoga drugoga. Ali da jesmo bliski to stvarno mogu reći." - istaknula je. Ujedno je priznala kako ga iznimno cijeni kao kolegu te da su vrlo blizu toga da si međusobno čitaju misli.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Gdje možeš pogledati epizodu ako do sada nisi stigla?

Ipak, voditeljica nije blizu toga da ubrzo napravi veliku čistku u ormaru budući da je Neveni priznala kako jednostavno ne zna izbaciti stvari te voli čuvati odjeću. A koje je piće njezin omiljeni odabir za petak navečer, pada li joj teško izlazak bez šminke, zašto zazire od alkohola te koju to tehniku sakupljanja odjeće namjerava jednom primijeniti, također možeš otkriti u prvoj epizodi 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima'. Snimka emisije dostupna je na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i YouTube kanalu i na miss7 Instagramu.

Moramo priznati kako se posebno radujemo idućem petku jer nas, sudeći prema prvoj epizodi, očekuje mnoštvo dobre zabave. Ovaj show sjajno je rješenje da privremeno odagnamo misli s cjelokupne situacije koja nas je zadesila te dio vremena posvetimo same sebi. Stoga, vidimo se i idućeg petka u 20 sati. S nestrpljenjem iščekujemo to će to idući stići Neveni u goste!

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial

Komentari 0