Stars

Sutra izlazi Severinin novi album - evo nekoliko detalja za nestrpljive!

  • Pjevačica će nakon sedam godina izdati novi album "Halo"
  • Na njemu će biti čak 17 novih pjesama
  • Najavila je nešto potpuno novo i drugačije...

Severinini obožavatelji s nestrpljenjem su odbrojavali do izlaska njezinog novog albuma "Halo", a datum se sada sasvim primakao. Pjevačica je izlazak albuma najavila za 1. veljače objavama na svom Instagram profilu. Snimila je i video u kojemu govori o svojim novim pjesmama i otkriva neke detalje o pjesmama. 
 

Na albumu će biti ukupno 17 pjesama, a otkrila je i većinu njihovih naslova: Oću s tobom živit, Popila, Halo, Unaprijed gotovo, Bijela vrana, Fatamorgana, Daleko ti kuća, Kuma, Loša, Kafana, Mirna, Otrove, Imaš pravo, Tutorial, Magija...

Možda vas zanima Severinina rukavica u lice svim nasilnim muškarcima! Rubrika Stars Stars

"To su pjesme koje su nastajale tijekom ove tri godine. To je taj jedan moj period, ženski ciklus od tri godine, koji je važan. I kada zatvorite taj ciklus, onda točno vidite kojeg je raspoloženja bila osoba koja je radila taj album," rekla je Severina. 
 

Najavila je i nešto novo i potpuno drugačije na albumu. Riječ je, ni manje ni više, nego o svatovskoj pjesmi "Kuma", za koju je rekla da je to zapravo kolo. Moramo priznati da nam je ta pjesma najviše ukrala pažnju i jedva čekamo da je čujemo! 

Na albumu će biti i dva dueta snimljena s Jala Bratom - Otrove i Magija, kao i duet Tutorial snimljen s dječakom Ljubom Stankovićem.

Jedva čekamo vidjeti što nam je sve Severina pripremila! 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0