Stars

Severinina rukavica u lice svim nasilnim muškarcima!

Severina ima novu pjesmu i, vjeruj nam, o njoj će se pričati!

Na Severininom Instagram profilu, jednom od najpraćenijih profila regije, danima se vrte najave njene nove pjesme 'Imaš pravo' te spota za spomenutu pjesmu. Fotografije Severine u bijelom topu i crnim boksericama te zatvorska atmosfera s hrpom frajera odjevenih u crno zaintrigirali su mnoge, a danas, u 12 sati, pjesma i spot konačno su objavljeni. 

Severinina pjesma nosi naslov 'Imaš pravo', ali sadrži zapravo ironičnu poruku muškarcu koji ju je lagao i varao, tukao i javno ponižavao i - nipošto nije u pravu. Pjevačica je pjesmu posvetila ženama, herojima, koje su žrtve bilo koje vrste nasilja. ''Za sve nas osjetljive...'' - napisala je Seve na svom Facebook profilu. Glazbu za pjesmu napisao je Giorgos Sampanis, a tekst pjesme napisala je Marina Tucaković. Pjesma će biti dio novog albuma, naslovljenog Halo, koji će svjetlo dana ugledati 1. veljače. 

Pjesma lijepe pjevačice, čini se, izašla je u ključnom trenutku kada strah i nesigurnost, potaknuta slučajem Daruvarac, osjećaju brojne žene diljem cijele države. Ovakva poruka, kada je pošalje Severina, definitivno može odjeknuti daleko. 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0