Stars

Supruge rukometaša: Tko su najvjernije navijačice naših Kauboja?

Uoči Europskog rukometnog prvenstva 2018., koje se održava u Hrvatskoj, otkrivamo tko su najzgodnije supruge i cure naših rukometaša...

Napokon smo dočekali i to - počinje trinaesto Europsko prvenstvo u rukometu, koje se održava od 12. do 28. siječnja u Lijepoj našoj. Kako nije nikakva novost da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, stvari nisu ništa drugačije kada su posrijedi naši Kauboji. Nitko na tribinama ne navija tako glasno i srčano kao njihove bolje polovice, a tko su lijepe dame koje ćemo viđati u zagrebačkoj, splitskoj i varaždinskoj Areni otkrivamo u nastavku.

Kristina Gojun

Jakova Gojuna s tribina će podržavati njegova zgodna supruga Kristina. Par se vjenčao 2014. godine, nakon što ju je Jakov zaprosio na super romantičnom putovanju u Veneciji. Imaju trogodišnjeg sina Niku, a prije dva mjeseca Kristina je rodila i njihovog drugog sinčića, Karla. 

 

Objavu dijeli JakovGojun10 (@jakovgojun_10)

Iva Alilović

Predivna Iva supruga je našeg rukometnog vratara Mirka Alilovića. U braku su sedam godina i roditelji su dvojice sinova. Ivu apsolutno uvijek viđamo na tribinama tijekom reprezentativnih utakmica, ali i na društvenim mrežama gdje je prava zvijezda! Prekrasne trenutke iz njihova života Iva ponosno dijeli na Facebooku, a mi ju jedva čekamo vidjeti u kockastom dresu!

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka Mirko i Iva Alilović

Ana Jurković Stepančić

Luka Stepančić oženio je komunikologinju Anu u lipnju 2017., a njihov jednogodišnji sinčić Jakov najljepši je plod njihove ljubavi. Ova preslatka obitelj već neko vrijeme živi u Parizu, gdje Luka igra za klub PSG, a Ana će mu definitivno biti i najveća podrška tijekom aktualnog europskog prvenstva. 

Lucija Žulj

Ljubav između Lucije i Domagoja Duvnjaka traje još od srednjoškolskih dana, a veseli nas i činjenica što je ova Đakovčanka obično i najglasnija navijačica među svim suprugama i djevojkama Kauboja. Ovo lice ćemo sigurno viđati na tribinama tijekom cijelog prvenstva, a s ovakvom podrškom ne sumnjamo da će Domagoj Duvnjak odigrati najbolje utakmice u kockastom dresu...

Možda vas zanima 5 naših rukometaša koje posebno želimo gledati na terenu Rubrika Life&style Life&style

Iva Kopljar

Iva je supruga Marka Kopljara, ali i sestra Domagoja Duvnjaka - prema tome ne trebamo ni nagađati kako se ovaj par upoznao. Dvije godine su u braku, u kojem su dobili sinčića Antu, a žive u Berlinu gdje Marko igra za klub Füchse Berlin. Rijetko su viđen par, ali upravo zbog svoje samozatajnosti su nas se toliko i dojmili.

 | Autor: Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 Marko i Iva Kopljar

Matea Mandalinić

Stipe i Matea Mandalinić svoju su ljubav okrunili brakom prije šest mjeseci, a društvene mreže su nedugo nakon toga preplavile fotke s njihovog medenog mjeseca na Santoriniju. Kako je Matea i inače čest gost na tribinama Stipinih utakmica, tako i ovoga puta nemamo sumnji oko toga tko će biti jedna od najglasnijih "Kaubojka".

 

Objavu dijeli Stipe Mandalinic (@mandalinic27)

Photo: Instagram

Komentari 0