Stars

Stručnjaci otkrili zašto se Kanye krije iza Kim na fotkama

Poza govori mnogo o osobnosti, ali i o odnosu

Koliko često već godinama poziraju, čovjek bi rekao da je ljudima poput Kim Kardashian i Kanyea Westa stati pred stotine objektiva puka sitnica. No, ipak se čini da to i nije tako, barem kad se o Kanyeu radi. Ako imalo pratiš ovo dvoje ludo slavnih osoba, onda si mogla zamijetiti kako kad poziraju Kanye često stoji iza Kim, umjesto do nje.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

A sada su i eksperti za govor tijela za The Independent otkrili što su ne samo o njihovom odnosu, već i o njegovoj osobnosti, pročitali iz ovakvog ponašanja. 

“Mislili biste da moćni par ovog kalibra želi podijeliti pozornost i stajati jedno uz drugo, ali ne, Kanye je odabrao da skrije svoje tijelo iza Kim", objašnjava Darren Stanton, ekspert za govor tijela kojeg nazivaju 'živućim detektorom laži': 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
“Odabravši da joj ne ukrade pozornost stavši iza nje, on se čini manjim i kao da je u podređenom položaju. On koristi Kim kao proaktivnu barijeru koja mu dopušta da se on uklopi s okolinom i da se makne pozornost s njega. Mislim da te slike pokazuju kako je Kanyev ego u odnosu s Kim potpuno pritajen. On je sretan kad ona dobije svu pažnju". 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
Druga stručnjakinja, Patty Wood, misli da je ovaj način poziranja, pak, Kimino maslo: 
“Ako je žena okrenuta cijelim tijelom prema kameri i gleda u nju, ona pokazuje želju da ona bude broj jedan. Na ovoj fotografiji je najočitije koliko se Kim dobro osjeća u toj haljini. Također, i ostali znakovi, poput izbačenog boka, ruke na boku, lijevog stopala izbačenog prema van, isijavaju nadmoć koju ona osjeća u njihovom odnosu.  

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0