Stars

Što znače privjesci na lančiću poznatih dama

Znaš da smo mi znatiželjni pa smo pitali slavne žene što nose oko vrata. I svaka ima svoju zanimljivu priču

Nakit je ukras svake žene, podložan trendovima i često ga mijenjamo. Ipak, postoje oni komadi koje nosimo iz posebnog razloga. Netko nosi na privjesku prvi zubić svoga djeteta, netko probušenu školjku koju mu je poklonila draga osoba...a evo što nose neke naše poznate dame.

Osim što ima senzacionalan glas, stas i modni ukus, pjevačica Vanna ima i sklonosti za dizajniranje nakita. Upravo je tako nastalo srce na lančiću koji rijetko skida:
"Ja sam ovaj privjesak imala među prvima, a evo i zašto... Dala sam ga napraviti od nekog starog zlata. Taj privjesak sam vidjela u filmu na Charlize Theron, iako mislim da ga originalno ima Tiffany. To je meni bilo jako zgodno i film mi je fora, pa sam si onda to dala napraviti. Tako da sam zapravo i ja sudjelovala u dizajniranju tog srca, željela sam da bude baš pravo srce, a ne da izgleda kao nekakav medaljon i onda sam poslje vidjela da to manje više svi nose. Ali ga svejedno ne skidam. Suprug mi je prigovorio zbog čega tu ništa ne piše, a ja sam mu rekla kako nije niti zamišljeno da nešto piše". 

 | Autor:

Svoje zaštitnike oko vrata nosi televizijska voditeljica Ana Radišić. Oni doista imaju posebnu priču:
"Jacinta i Francisco moji su najslađi čuvari. Braco i seka, najmlađi sveci Katoličke crkve simbol su mi neizmjerne bratsko sestrinske ljubavi i primjer 'rušenja zidova te pomicanja granica. Poklon su mi iz Fatime od kojeg se gotovo nikada ne odvajam". 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

 | Autor: Instagram Instagram

Zavirili smo i u dekolte jedne od najljepših Hrvatica, Ive Jerković, i moramo priznati da njezin nakit nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Iva ga rado nosi, no očekuješ lli neku veeeeliku tajnu koju krije ovaj trendy lančić, morat ćemo te razočarati. Jer Ivina je slatka tajna i omiljeni nakit – njezin sat!

 | Autor: Instagram Instagram
Ipak, i njezin lančić ima svoju modnu priču:
"Ovaj sam nakit kupila u HM-u i tu uvijek kupujem zato što sve oksidira pa ga moram mijenjati, a to volim. Zapravo nemam ništa što nosim stalno...tako da si uvijek uzmem neke ogrlice koje su dosta pristupačne i možeš ih stalno mjenjati. Ono što volim je moj sat, ovo sve ostalo mijenjam i manje mi je bitno!", priča Iva. 

 

Sta je život bez sjaja ljubavi❤️❤️❤️❤️❤️❤️😉#love #love #love 😘😘😘

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Photo: Instagram

Komentari 0