Stars

Što to (ponovno) kuha Chrissy Teigen?

Osim što je model, voditeljica, supruga Johna Legenda i majka male Lune, Chrissy Teigen uspješno se bavi i kulinarstvom.

Svoju ljubav prema hrani Chrissy objašnjava činjenicom da je ona imala važnu ulogu u njenom domu tijekom odrastanja. Veliki utjecaj na njezin gastronomski ukus imala je njezina majka, porijeklom Tajlađanka.

 

 

Svoj gastronomski put započela je blogom So Delushious na kojem je dijelila svoju oduševljenost hranom i recepte za domaća jela. Sljedeći korak bila je emisija na Cooking Channelu. Nakon što je prošle godine objavila svoju vrlo uspješnu prvu kuharicu Cravings, Chrissy priprema i sljedeću. Još prošloga ljeta postavila je anketu na svom Instagram profilu pitajući svoje fanove što bi htjeli da bude tema njezine druge kuharice. Odgovor je bio jednostavnost.

Kuharicu izrađuje dok prati svog supruga na turneji što otežava cijeli proces jer često nema upravo - kuhinju. Iako obožavatelji očekuju skori izlazak kuharice, Chrissy je ipak napomenula kako je kuharica tek u fazi pripreme. Možemo samo reći – što brže, to bolje!

 

 

Photo: None

Komentari 0