Stars

Što se dogodilo Antoniji Stupar Jurkin? Više ne izgleda isto

Vidimo li mi to utjecaj Khloé Kardashian? O, da!

Nema toga što žena za ljepotu neće napraviti i istrpiti ! U to se uvjerila i voditeljica Antonija Stupar Jurkin, koja je do nove drastične promjene došla nakon sedam napornih sati posvjetljivanja kose! Da, da... poznata je voditeljica odlučila postati plavuša i moramo priznati odlično joj pristaje!

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić

miss7: Znači li ovako velika promjena i frizure i neku promjenu u životu?!

Antonija Stupar Jurkin: Da, kažu da žena mijenja frizuru pri velikim promjenama u životu, međutim u mojem slučaju nije tako. Do ove promjene je došlo, možemo reći, slučajno. Naišla sam na fotku Khloe Kardashian koja mi se jako svidjela, poslala sam je odmah frizeru koji već godinama njeguje moju kosu i pitala ga što misli o tome. Naravno da mu se svidio izazov. Čak sam mislila da će me odgovoriti od te ideje, ali odmah mu se svidjela. Budući da se ovakve promjene ne događaju često, dogovorili smo se da je trebamo obilježiti odličnim fotkama. I eto, napravili smo jako dobar posao.

 | Autor: Instagram Instagram

miss7: Kako je izgledao prvi pogled u ogledalo s novom bojom kose?

Antonija Stupar Jurkin: Da bi se dobila ovakva plava boja kose iz moje tamne, potreban je proces od nekoliko sati. Zanimalo me kako ću se osjećati, hoću li si biti neobična. I bila sam si neobična, ali mi se odmah svidjelo jer smo dobili boju baš koju sam i htjela. Jako mi se sviđa.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić

miss7: I, zabavljaju li se plavuše bolje?

Antonija Stupar Jurkin: Da li se plavuše zabavljaju bolje tek moram otkriti, za sada imam jako dobar osjećaj. Svaka promjena u životu koja ti daje dobar osjećaj je dobra, zar ne? Kad imaš dobar osjećaj sigurna sam da se mogu i bolje zabaviti. A stvarno sam zadovoljna promjenom. Komentari okoline jako su pozitivni.

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0