Stars

Što kažeš, zar ovaj ljepotan nije slika i prilika svoje slavne mame?!

Ponekad stvarno ta jabuka ne pada daleko od stabla...

Naočitom 17-godišnjem Mingusu Reedusu, modelu u usponu, roditelji su poznati model Helena Christensen i glumac Norman Reedus, no moramo priznati da je njihov mezimac pokupio baš sve od mame. Njih su dvoje slika i prilika!
 

A Mingus se baš poput 49-godišnje mame odlučio za karijeru modela, pa je prošle godine debitirao na modnoj pisti i to na njujorškom tjednu mode, noseći reviju za Calvina Kleina. 

 

Next stop roof top 💥 💫 🍸 💃🏿 🕺🏽 🎂

Objavu dijeli Helena (@helenachristensen)


Inače, Mingus je dobio ime u čast jazz basista Charlesa Mingusa. Njegovi roditelji zaljubili su se 1998. godine, a prekinuli pet godina kasnije, no ostali su u prijateljskim odnosima te dijele zajedničko skrbništvo nad sinom. 
 

 

This year. Family ❤️ swipe pls

Objavu dijeli Helena (@helenachristensen)

Helena se nakon bavljenja modelingom, posvetila fotografiranju, a njezin bivši, Norman Reedus, proslavio se ulogom u seriji 'Walking Dead', ali i novom djevojkom, glumicom Diane Kruger. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 

 

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kristoffer

    Pozdrav, Želite li pokrenuti vlastiti posao? Trebate li financijska sredstva za napraviti druge stvari za vrijeme ovog blagdana? Mi smo na raspolaganju. Nudimo gotovinski krediti iz Euro 2000 do 10 milijuna, uz godišnju kamatnu stopu od 3%. Trajanje otplate od ... prikaži još!