Stars

Što je razbjesnilo Ivanu Vidu i - je li opravdano ljuta?

Ljutnja supruge našeg reprezentativca Domagoja Vide usmjerena je na medije, ali nama se čini da je sama kumovala cijeloj situaciji

Kažu da je najgore u životu imati pa nemati, a upravo to dogodilo se fanovima Ivane Vide - prvo im je dala potpuni uvid u svoj život pa im ga je uskratila. Ipak, pod budnim okom medija ništa ne može ostati skriveno pa tako ni ono što je Ivana napisala svojim pratiteljima na Instagramu. Naime, riječ je o Instagram storyjima u kojima su fanovi Ivani postavljali pitanja putem nove opcije na ovoj društvenoj mreži, a ona im je, kako kaže, potpuno iskreno odgovarala. 

Ivana je, između ostalog, ispričala da želi imati četvero djece, kako ona nema kućnu pomoćnicu, ali da Domagoj ima (nju), da njezin sinčić David nema dadilje i da ga čuvaju isključivo njegovi mama i tata, ali da ide u vrtić, da se ne želi vratiti u manekenske vode jer su joj se promijenili prioriteti u životu, govorila je i o odnosu s drugim ženama nogometaša i o još svakakvim raznolikim i osobnim temama. 

Ipak, nekoliko sati nakon što je naša WAGsica otvorila dušu (što su gotovo svi hrvatski mediji prenijeli) i, čini nam se, dosta dobro se osjećala zbog toga, uslijedio je novi story ovoga puta ljutite gospođe Vida

Možda vas zanima Vida sa suprugom i malenim Davidom uživa u obiteljskoj idili Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

A svi ostali su nestali!

Dakle, da rezimiramo, Ivana je prvo (JAVNO!) podijelila sve svoje stavove, razmišljanja i planove i to ne samo sa svojim pratiteljima, već i sa svakom osobom koja ima pristup društvenim mrežama (ima otvoren profil na Instagramu), a nakon toga zgrozila se jer je to netko (mediji) vidio i doslovno prenio njezine riječi. Ne možemo se ne pitati - Tko je tu lud? 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Pretpostavljamo kako je onda u bijesu obrisala sve priče i ostavila svoje fanove "kratkih rukava". Koliko god nam ova mlada majka i supruga bila draga, nikako ne odobravamo ovaj njezin potez iz više razloga. Za početak, Ivana nije jedna od onih supruga nogometaša koje žive svoj život daleko od očiju javnosti, gotovo da se kriju poput, primjerice, Vanje Modrić i o čijem provatnom životu ne znamo gotovo ništa, nego je jedna od onih kojima pažnja javnosti i medija nije strana. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

To je dokazala i otvorenim profilom na Instagramu u kojemu nerijetko (čitaj: vrlo često) dijeli fotografije iz svog privatnog života uključujući i one s megapopularnim suprugom Domagojem Vidom. Od fotki s njihova ljetovanja do nedavno objavljenog videa u kojemu joj njezin romantični suprug pjeva pod prozorom u četiri sata ujutro što su mediji, također, redom prenijeli i čini se da joj nije smetalo. Pitamo se - gdje je nestala logika? Obično ljudi ne pokazuju javno ono što ne žele da drugi čuju, vide, znaju, komentiraju, prenose... Ili uzmeš "cijeli paket" ili ništa, imaš zatvoreni profil. No, ovdje to, očigledno, nije slučaj. 

Možda vas zanima Pjevanje voljenoj pod prozorom? To može samo romantik Domagoj Vida! Rubrika Stars Stars

 

Na kraju možemo samo zaključiti da gospođi Vidi medijska pažnja (i pažnja obožavatelja) odgovara samo povremeno. Sjetimo se njezine ljutnje i za vrijeme obiteljske večere kada su fanovi okružili Domagoja... Možda na kraju odluči da joj velika pozornost medija i obožavatelja ipak ne odgovara pa ograniči broj svojih pratitelja na skromne dvije ili tri brojke. Ili se neće tako lako odreći 86,2 tisuće svojih pratitelja?! Samo nagađamo!

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0