Stars

Pjevanje voljenoj pod prozorom? To može samo romantik Domagoj Vida!

Malo tko ostao je ravnodušan na ljubavnu priču Domagoja i Ivane Vide, a nogometaš je još jednim potezom dokazao da će napraviti baš sve kako bi svojoj voljenoj pokazao koliko je voli

O njihovoj ljubavi već i vrapci na grani znaju, a kako i ne bi kada imaju brak kakav bi baš svatko mogao (i trebao) poželjeti! Iako nogometaš nema profil na Instagramu, njegova nas bolja polovica nerijetko počasti njihovim zaljubljenim fotografijama, a ovoga puta i najromantičnijim videom koje smo vidjele u posljednje vrijeme. Da nije mogla sakriti oduševljenje iznenađenjem svog bećara, dokazuje to što je njegovu romantičnu gestu iz ranojutarnjih sati podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. 

 

"04:15 - zvoni mobitel - na liniji D. D: ljubavi, nemoj se ljutiti što sam te probudio, samo izađi na balkon. Na telefonu zavlada tišina... Izlazim i ... moj život i najdraži dečki, prijatelji Slavonia Bend... Ne, ovo nije ljubav jer ljubav je preslaba riječ za nas. Samo se mogu zahvaliti Bogu što te je “stavio” na moj put i što si moj anđeo čuvar, od prve minute našeg susreta. (A susjedima se ispričavamo, dijagnozu imamo, ali onu ljubavnu... Dobro i još par njih)", ispričala je Ivana kako ju je Domagoj iznenadio. 

 

 

...jer dogodila se ljubav za kakvu nikad niste čuli...🆔💜

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on

Tom je objavom oduševila svoje i Domagojeve fanove, koji nisu krili oduševljenje u komentarima: 

"Gospodin!"

"Vi ste najlipši par ikad!"

"Prekrasno, a mužu kapa do poda. Ako se budu dijelile nagrade za najboljeg muža u vrhu je!"

"Kralj je definitivno!!!"

Ipak, ne možemo se ne zapitati gdje li je to Domagoj u tim sitnim satima pokupio tamburaše?!?!

Možda vas zanima Vida sa suprugom i malenim Davidom uživa u obiteljskoj idili Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0