Stars

Stjepan Hauser okreće stranicu. Nova karijera na pomolu?

Cijeli je vikend protekao u znaku ''privremenog prestanka sviranja'' Luke Šulića i Stjepana Hausera, poznatijih kao 2CELLOS. Za RTL-ov Exkluziv, Hauser je ispričao kako se moraju maknuti od svega, a potom je na svom Instagramu potaknuo spekulacije o novoj putanji kojom kreće njegova karijera

Prije samo 10 dana, 19. listopada, slavni duo 2CELLOS objavio je svoj novi studijski album naslovljen Let There Be Cello s 14 glazbenih tema među kojima se nalaze obrade velikih uspješnica poput Show must go on te megahitova PerfectDespacito. Violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser tada su pokazali kako nisu gubili vrijeme te da su kao glazbeni dvojac iz dana u dan sve bolji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Ipak, dok su svi bili u iščekivanju novih koncerata i novih hitova, Stjepan Hauser šokirao je javnost svojom izjavom. "To je bilo suludo. Život, ritam i tempo su bili ubitačni. Stvarno smo pretjerali. 200 letova godišnje, konstantno koncerti, putovanja po svim kontinentima, snimanja... Jednostavno se moramo maknuti od toga." - rekao je Stjepan za RTL-ov Exkluziv. Nadodao je da će se u životu posvetiti nekim drugim stvarima te da će napraviti jedan zdrav odmak.  ''Kad dođemo k sebi, ako dođemo k sebi, možemo opet dalje" - zaključio je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

Izjava je, dakako, šokirala fanove koji su ostali s gomilom neodgovorenih pitanja. Zašto je do te odluke došlo, kada će razmisliti o povratku, što će raditi nakon2CELLOS... Za sada je poznato samo da će Luka i Stjepan održati svoju australsku i američku turneju, a budućnost dvojca ostaje misterij. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

Što se Luke Šulića tiče, poznato je samo da uživa u čarima obiteljskog života. U studenom prošle godine Luka i njegova supruga Tamara Zagoranski po prvi put su postali roditelji i, po slikama sudeći, Luka svoj svaki slobodni trenutak koristi da bi ga proveo sa svojim najmilijima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld) on

Stjepan je, pak, odgovor na pitanja o nastavku karijere možda dao na svojim društvenim mrežama. Objavio je, naime, video s misterioznom plavušom Valentinom Angelicom. S njom se u posljednje vrijeme pojavljuje jako često, a sve što se o djevojci dosada zna jest činjenica da se bavi PR-om i marketingom, a vjeruje se da joj je modeling hobi. U videu koji su snimili Hauser prvi puta pjeva na engleskom jeziku, a mi naprosto moramo uočiti da violončelist zvuči fantastično!

Možda vas zanima Video: Stjepan Hauser: Kako sam se zaista osjećao u Kijevu Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 Možda će se violončelist, koji je već na hrvatskom jeziku zapjevao Oliverovu pjesmu 'Moj lipi anđele' te Rozginu 'Oprosti, mala', okrenuti pjevačkoj karijeri? Odgovor na to pitanje ostaje nam nepoznat, ali takav razvoj situacije istinski bi nas veselio.

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0