Stars

Stiže film sa Sandrom Bullock i Bradom Pittom, a ovih 7 stvari o omiljenoj glumici malo tko zna

  • Uživanje u ljetu ne podrazumijeva nužno samo kupanje i sunčanje. Najbolji trenutak ljeta može biti i maratonsko gledanje filmova, a jedan takav uskoro stiže u kina
  • Nakon filma 'Izgubljeni grad', Sandra Bullock i Brad Pitt ponovno glume zajedno u filmu 'Brzina metka'. Nedavno je Sony Pictures Entertainment objavio drugi teaser za nadolazeći akcijski film, koji će se pojaviti u kinima sljedeći tjedan, točnije 5. kolovoza
  • A u iščekivanju filma, otkrivamo ti 7 stvari o Sandri Bullock koje gotovo sigurno nisi znala 

U nadolazećem filmu 'Brzina metka' Bullock igra ulogu Marie Beetle, koja je zadužena za obučenog ubojicu Ladybuga (Pitt). Trailer počinje tako što Maria zadužuje Ladybuga da preuzme aktovku u brzom vlaku u Japanu. Ali, plan krene naopako nakon što grupa ubojica sazna za njegovu prisutnost u vlaku i pokuša ga spriječiti da preuzme zadatak.

Temeljen na bestseleru japanskog pisca Kōtara Isaka, film prati pet ubojica koji se nađu u vlaku od Tokija do Morioke. Uz Bullock i Pitta, zvjezdanu glumačku postavu čine reper Bad Bunny, Aaron Taylor-Johnson ('Kick-Ass'), Brian Tyree Henry ('Atlanta'), Zazie Beetz ('Joker') i Joey King ('The Kissing Booth').

Možda vas zanima Sandra Bullock otkrila koji joj je film bio besmislen: "Žao mi je što sam glumila u njemu..." Rubrika Stars Stars

Bullock i Pitt nedavno su radili zajedno na akcijskoj komediji 'Izgubljeni grad'.

 | Autor: PARAMOUNT PARAMOUNT

Glumica je jako željela da se zvijezda 'Bilo jednom u Hollywoodu' pridruži filmu. Njezino duhovito rješenje? Povjerila se glumčevoj frizerki da ga nagovori i to joj je doista uspjelo.

Sandra Bullock zadivila je svijet svojim talentima već ranih 90-ih. Vjerojatno poznaješ oskarovku iz njezinih blockbuster hitova kao što su 'Cura na zadatku' i 'Prisila na brak', ili ti je možda najpoznatija kao mama iz 'Kućica za ptice'.

Bez obzira na to, zvijezda je uvijek ostavljala trag na ekranu na ovaj ili onaj način. Evo popisa stvari koje vjerojatno ne znaš o Sandri Bullock…

Premda joj je majka bila operna pjevačica, ona ne zna pjevati.

Bullock je izjavila da premda joj je otac bio učitelj pjevanja, a majka operna pjevačica, ona nažalost nije naslijedila njihov glas. „Kažu da preskače generaciju“, našalila se Bullock. „Zato moja kćer zna prekrasno pjevati.“ 

Ipak je 12 godina uzimala satove klavira.

Zvijezda je rekla u jednom intervjuu da je nevoljko uzimala sate klavira 12 godina i „mrzila svaku minutu toga“. Također je spomenula u svom govoru na dodjeli Oscara 2010. godine da je išla na balet.

Tečno govori njemački.

Premda je Bullock rođena u Virginiji, odrasla je između Njemačke i Washingtona, D.C. Kao dijete je tečno govorila njemački i putovala je po zemlji s majkom dok se konačno nije skrasila u Sjedinjenim Državama u svojim adolescentskim godinama.

Producirala je show Georgea Lopeza.

Kao osnivačica 'Fortis Filmsa', produkcijske tvrtke koja je producirala filmove 'Cura na zadatku 1 i 2', 'Uvijek postoji nada' i 'Dva tjedna za ljubav', Bullock je pokušavala promovirati latinoamerički talent kad je otkrila komičara Georgea Lopeza. Godine 2016. Lopez je prepričao njihov susret na improviziranoj predstavi nakon što se Bullock vozila sat i pol kako bi vidjela njegov nastup.

Bullock je zagovarala Lopezov show George Lopez prije nego što je producirao hit sitcom koji se šest sezona prikazivao na ABC-u. Povremeno je gostovala u seriji kao Accident Amy, lik sklon ozljeđivanju na poslu.

Vlasnica je restorana.

Bullock je otvorila 'Walton's Fancy and Staple' kao hibridnu pekarnicu-kafić-restoran-cvjećarnicu u Austinu 2009. godine. (Izvorno je osnovan kao Walton's Florist and Nursery 1969.) Lokal ocijenjen s pet zvjezdica poslužuje doručak, ručak, večeru, slatke poslastice iz pekare, uz prodaju svježeg cvijeća.

Nema je na društvenim mrežama.

Nakon što su je upitali ima li njezina distanca od društvenih medija ikakve veze s njezinom ulogom računalne programerke kojoj je izbrisan identitet u filmu 'Mreža' iz 1995. godine, Bullock je za SiriusXM rekla: „Upravo ste otkrili dragulj... koji me nitko nije pitao, pa sam zaključila da ne žele znati. Puno sam naučila. Upoznali smo prave hakere.“

Sandra Bullock Možda vas zanima Sandra Bullock zabljesnula u originalnom odijelu i topu koji otkriva trbuh. A 57 joj je... Rubrika Moda Moda

Ona i Keaunu Reeves mogli su biti par.

„Razmišljam o tome kako je Keanu Reeves bio sladak i zgodan“, rekla je Bullock Ellen DeGeneres u intervjuu 2018. godine. Dok su njih dvoje radili na filmu 'Brzina', ona je bila zaljubljena u njega, premda njih dvoje nikada nisu izlazili.

Nekoliko mjeseci kasnije, Reeves je glumičinu ispovijest popratio svojom. „Ona očito nije znala ni da sam ja zaljubljen u nju“, rekao je u Ellen Showu, zaradivši nekoliko uzdaha i pokoje vrištanje iz publike.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0