Stars

6 situacija kad nikako nije bilo lako biti Beyoncé

Diva svih diva danas slavi 37. rođendan. Uspješna i predivna, uzor djevojkama diljem svijeta, Beyoncé je imala i neke vrlo teške situacije u životu s kojima se ne bismo voljele suočiti

Savšeni život, skladna obitelj, roditelji puni potpore i muž koji je bezgranično voli. Ne, ovo nije život koji vodi Beyonce Knowles koja danas slavi 37 godina. Volimo mi nju sa svim njezinim vrlinama i manama, koje ipak tako dobro skriva. No, njezin glamurozni život povremeno postane siv, a ovo su neke od situacija kada smo shvatili koliko je zapravo teško biti Beyoncé:

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kada je bila prevarena

Gdje ima dima, ima i vatre. Još otkad je otkrio glazbenu divu s Barbadosa, javnosti 2005. godine još slabo poznatu Rihannu, postoje sumnje kako se Jayu Carteru još nešto svidjelo osim RiRina glasa. I danas postoje sumnje u Rihannu kao ljubavnicu Jay Z-a, a slična stvar se dogodila i Riti Ori koja je također blisko surađivala s reperom. Ipak, najglasniji su ipak bili zagovornici teorije da je zapravo dizajnerica Rachel Roy dugogodišnja ljubavnica Jay Z-a. Glasine o nevjeri je do vrhunca ipak dovela Beyoncéina sestra Solange koja je 2014. nakon svečane Met Gala večer u liftu napala šurjaka. Sav incident su snimile kamere, obitelj je nekoliko dana kasnije dala izjavu da su sve nesuglasice riješene. Nedavno je za jedan magazin Jay Z i priznao nevjeru, ali i kako obitelj i danas radi na očuvanju braka pa su sve nesuglasice ipak(?) riješene. Nekoliko je činjenica - Jay Z je varao Beyonce, javnost ne zna s kime (niti će ikad saznati zahvaljujući super PR-ovcima obitelji Carter), a Beyonce je uspjeh albuma "Lemonade" bazirala na pjesmama u kojima govori o muževoj prevari.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kada je imala naporne roditelje

Još od malih nogu obitelj Knowles je za svoju ljubimicu predodredila budućnost. Mama ju je od najranijeg djetinjstva forsirala, uljepšavala, nagovarala na drastične dijete, prijavljivala na natjecanja ljepote. No, ne i mlađu Solange. Baš poput majke Tine, i otac je sve svoje nade položio u stariju Beyoncé. Od 11. godine njezin život je sličan današnjem - red, rad i disciplina. Kako to izgleda, 20-ak godina kasnije je otkrila bivša članica Destiny's Childa LaTavia Roberson: "Imale smo 11 godina kada nas je njezin otac Mathew silio da 7 dana u tjednu imamo pjevačke probe. Također, izlazile bismo na trkačku traku na igralištu i pjevale za vrijeme trčanja. I tako u nedogled, to je doista utjecalo na naše djetinjstvo..."

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kada smo shvatili da nema najbolju prijateljicu

Jesi li ikad u Google tražilicu upisala pojam "Beyonceina najbolja prijateljica"? I što ti izbacuje? Michelle Obama? Oprah Winfrey? Neki član ili članica njezina tima? Vjerojatno neka od slavnih ličnosti s kojima se na snimkama smije, jer nitko ne zna s kime se glazbena diva druži daleko od svjetala reflektora. U triju Destiny's Child je uvijek bila glavna, Michelle Williams i Kelly Rowland su više puta pokazivale svoje očito nezadovoljstvo. Znale su da je Bey ta koja dobiva svu pozornost, a i često su je (neskriveno) nazivale sebičnom. Kada se njezin suprug Jay Z počeo blisko družiti s obitelji Kardashian i Kanyeom Westom te kada su Carterovi bili pozvani na vjenčanje Kardashian West, Beyonce se nije udostojila niti pojaviti na vjenčanju, a razlog je u pjesmi ove godine opjevao sam Jay Z. Vjenčanja koje se dogodilo svega mjesec dana nakon što je Solange napala Jaya u liftu, a pjesma ide ovako: "Ni da im kuća gori, dok se ženica i ja svađamo..."

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kada je otkrila da nema samopouzdanja

O tome je i otvoreno progovorila kada je lansirala album "I am... Sasha Fierce". Naime, Sasha je njezin super cool alter ego koji se pojavljuje na pozornici, koji zamjenjuje tihu i samozatajnu Beyoncé, koji joj daje snage da se pretvori u drugu ličnost na sceni. "Ono što osjećam na pozornici ne osjećam nigdje drugdje, to je nadtjelesno iskustvo. Stvorila sam tu osobu baš za scenu, pa kada krenem doma, izađem iz njene uloge. To nisam prava ja, kakva sam zapravo znaju samo ljudi oko mene...".

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kada je doživjela neuspjeh kao klinka

Put do slave je posut trnjem, već je u ranoj dobi naučila čak i Beyoncé, što je i prikazala na početku videa za pjesmu oksimoronalnog naziva "Flawless". Na početku glazbenog spota je kratki isječak 12-godišnje Beyoncé i njezine grupe Girl's Tyme na natjecanju Star Search (što je sinonim današnjeg Američkog idola), koje su u finalu izgubile od grupe Skeleton Crew. Iako bi se mnogo njih nakon gubitka prvog mjesta na nacionalnoj televiziji povukla, Beyoncé nije kao svaka druga curica... Samo mali podsjetnik, grupa Girl's Tyme je kasnije postala Destiny's Child...

Možda vas zanima Beyoncé progovorila o problemima s tijelom nakon poroda - i sada ju volimo još više Rubrika Stars Stars

Kada smo shvatili da je - iluminati!

Da te malo nasmijemo za kraj - mediji su je proglasili štovateljicom zlih sila. A ovo je nekoliko razloga: i njezin muž je štovatelj vraga, oboje vole novac, njezina majka Tina je udana za scijentološkog vođu, ona zapravo nije bila trudna s Blue Ivy, nego joj je dijete "dostavljeno na kućni prag" direktno iz pakla... Toliko se smiješnih i priglupih teorija urote veže za Beyoncé, a sve zato što mediji pokušavaju olakšati život običnim smrtnicima kako bi se osjećali manje loše jer nisu super poput nje. U svakom slučaju, ove blesave teorije nas uspiju dobro nasmijati, ali pitanje je uspiju li nju?

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0