Stars

Beyoncé progovorila o problemima s tijelom nakon poroda - i sada ju volimo još više

Beyoncé je zavladala rujanskim izdanjem Voguea, a u velikom iskrenom intervjuu progovorila je o teškim danima trudnoće i kako se još uvijek bori s viškom kilograma

Ako je i nisi voljela do sada, sada će ti Beyoncé postati puno draža. Kraljica Bey nova je zvijezda naslovnice rujanskog izdanja Voguea, a osim činjenice da na naslovnici ima najljepšu krunu od cvijeća koju smo ikada vidjele - napisala je i jako osobni esej za Vogue u kojem slavi svoje tijelo nakon poroda blizanaca.

 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Otkrila je kako je morala strogo mirovati posljednjih mjesec dana svoje trudnoće s blizancima te kako je završila na hitnom carskom rezu. Nakon trudnoće, njezino se tijelo trajno promijenilo i - obožava ga! Još jedna stvar koju je istaknula je i FUPA (što u doslovnom prijevodu znači "fatty upper pubic area"), odnosno onaj mali opušteni dio trbuščića s kojim mnogo žena vodi borbu nakon trudnoće.

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

 

"I dan danas moje ruke, ramena, grudi i bedra su punije. Imam "trudnički tobolac" i uopće mi se ne žuri da ga se riješim. Mislim da je stvaran. Kad osjetim kako sam spremna za trbušnjake, ući ću u fitness zonu i ubiti se od rada na njima. Ali trenutno, moja mala FUPA i ja osjećamo se kao da smo stvorene jedno za drugo. 

 

Boom! Jednostavna, a savršena definicija ljubavi prema svome tijelu, koja nam stiže ni više ni manje nego od kraljice Bey. Ali jesmo li i očekivali išta manje do nje? Naravno da ne. 

 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

U intervjuu je Bey otkrila i svoju viziju za naslovnicu, nad kojom je navodno imala potpunu i apsolutnu kontrolu. Na fotografijama nosi jako malo makeupa, za što je Beyoncé napisala kako joj je jako važno da pokaže ženama kako se moraju i trebaju cijeniti takvima kakve jesu. "Mislim da je važno za žene i muškarce vide i cijene ljepotu u svojim prirodnim tijelima", objasnila je. "Zato sam se riješila svih perika i ekstenzija te koristila jako malo makeupa na ovom snimanju".

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Photo: Instagram @voguemagazine
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kockica123

    bravo kraljice :)