Stars

Sophia Loren (84) se rijetko pojavljuje u javnosti, ali jučer je doslovno zablistala na kruzeru

  • Talijanska glumačka diva Sophia Loren ove će godine napuniti 84. godine
  • U posljednje vrijeme rijetko se pojavljuje u javnosti
  • Jučer je na porinuću jednog kruzera doslovno zablistala

Talijanska glumačka diva Sophia Loren jedna je od najvećih živućih filmskih legendi i dosad je prikupila više od 20 prestižnih filmskih nagrada. Jedna od njih je i Oscar za glavnu žensku ulogu u filmu La Ciociara koji joj je, nedvojbeno, donio najveći uspjeh i ''krivac'' je za dio njene planetarne popularnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cine Nostalgia (@cinenostalgia) on

Osim po fantastičnoj glumi, svijet Sophiju pamti kao ikonu koja je znala prigrliti i slaviti svoje obline. Jednom prilikom izjavila je kako će radije uživati u tanjuru tjestenine, nego nositi veličinu nula. Cijeli život vjeruje da privlačnost ionako dolazi iznutra. ''Mislim da zavodljivost dolazi iznutra. To je nešto što imaš ili nemaš te stvarno nema veze s grudima ili bedrima ili pak s pućenjem usana'' - rekla je Sophia i još jednom potvrdila svoj status dive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kookkai9925 (@kookkai9925) on

Osim toga, s godinama se oduvijek nosila sa stilom, a za talijanske je novine svojevremeno izjavljivala kako je tajna njenog mladolikog izgleda zapravo u dugim šetnjama, mediteranskoj prehrani i kupkama od domaćeg maslinovog ulja. Ipak, poznato je da se Loren prepustila rukama plastičnih kirurga i čarima zatezanja kože lica i vrata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania (Apple) Bifaro 🗽 (@inviaggioconapple) on

S obzirom da je ušla u deveto desetljeće svog života, posljednjih godina nije se mnogo pojavljivala u javnosti. Glumica će, naime, ove godine proslaviti 84. rođendan, a jučer je sve počastila dolaskom na porinuće kruzera MSC Bellissima u South Hamptonu.   | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Diva je doslovno zabljesnula u prljavobijeloj haljini prepunoj kristala na području dekoltea i rukava. A kao da cijela haljina ne blješti dovoljno, Sophia je stvar dodatno začinila s dvije ogrlice i golemim brošem u obliku cvijeta. Na ušima su se isticale okrugle naušnice, a cijeli look začinila je kovrčavom kosom i relativno nježnim makeup-om.  | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia Iako je za naš ukus njen outfit malo presjajan, moramo priznati da je u maniri prave dive, baš kao što se od nje i očekuje. Osim toga, kako ne uočiti i kako ne pohvaliti ovakvu liniju u 84-oj godini! 

Photo: Profimedia/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com