Stars

Sonja Kovač dobila je drugi, ogroman zaručnički prsten. Isti kupujemo i mi ovo ljeto!

  • Influencerica Sonja Kovač nedavno se zaručila, a sad je pokazala još jedan, malo drugačiji zaručnički prsten
  • Povodom proslava njihovih zaruka, zaručnik Goran poklonio joj je ogroman prsten na napuhavanja
  • Kako su se proveli na partyju za zaruke, Sonja je podijelila s pratiteljima na svojem Instagramu

Jedna od hrvatskih najpoznatijih influencerica, Sonja Kovač, nedavno se zaručila za dugogodišnjeg dečka Gorana Mandića. Par se zaručio nakon deset godina veze tijekom putovanja na Maldivima, a sad su zaruke i proslavili.

Sonja je na Instagramu podijelila i drugi "zaručnički prsten" koji je dobila od svojeg zaručnika. Pozirala je s ogromnim luftićem, kolutom na napuhavanje u obliku dijamantnog prstena, a mi smo pronašle gdje baš isti takav možeš kupiti i ti! Izgleda da će biti hit među opremom za plažu ovog ljeta.

Možda vas zanima Zaručila se Sonja Kovač: objavila predivan video prosidbe, ali i kako su proslavili 10. godišnjicu Rubrika Stars Stars

Sonja na fotografijama koje je podijelila na Instagramu pozira s prstenom pored bazena odjevena u jednodijelni crni kupaći kostim i proziran crni ogrtač.

"Dobila sam još jedan od zaručnika samo je ovaj veći i od mene! Svi ste se pitali koja je prigoda i što se događa! Evo malo smo se okupili s prijateljima i sve se polako priprema za proslavu zaruka", napisala je Sonja u objavi.

Brojni pratitelji poželjeli su im da uživaju, a prokomentirali su i veličinu prstena na napuhavanje: “U ovaj staneš cijela”, napisali su joj.

Nakon zaruka, Sonja je za IN magazin izjavila i kako je Goran zaruke dugo planirao, a posudio je i njen prsten kako bi veličina njenog zaručničkog prstena bila točna: “Čak mi je ukrao jedan prsten iz moje sobe, nije ih htio više uzeti da ne bih skužila, pa ga je nosio u draguljarnice da bude točna veličina. Pa nisam mislila da može tako skrivati stvari od mene”.

Možda vas zanima Sonja Kovač pozirala u trendi Versace cipelama, a pratitelji su se zapitali kako uopće hoda u njima Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @xoxosonjakovac

Komentari 0