Moda

Sonja Kovač pozirala u trendi Versace cipelama, a pratitelji su se zapitali kako uopće hoda u njima

  • Poznata influencerica Sonja Kovač pohvalila se novim parom cipela svojim pratiteljima
  • Popularne platforma cipele marke Versace Sonja ima u ružičastoj boji te ih je isprobavala prilikom pakiranja
  • Skupocjenim cipelama nisu baš svi bili oduševljeni

Influencerica Sonja Kovač na svojem je Instagramu podijelila fotografije novih omiljenih cipela. Prilikom pakiranja za novo putovanje na zasigurno neku od egzotičnih destinacija, Sonja je svoje pratitelje odlučila upitati o svojim novim cipelama.

„New pink obsession! Jedna prije puta dok pakiram kofere i isprobavam outfite! Kako vam se sviđaju/ne sviđaju ove nove osebujne cipelice?“, napisala je Sonja u opisu fotografija u jarko ružičastim platforma cipelama s potpisom modne kuće Versace. 

U komentarima ispod Sonjine objave, obožavatelji su imali podijeljena mišljenja o njenim novim cipelicama. „Može li se u tome uopće hodati?“, upitala ju je jedna pratiteljica, na što je Sonja odgovorila da jedva nekako u njima hoda jer su dosta teške.

Možda vas zanima Sonja Kovač podijelila staru sliku s dečkom povodom godišnjice: "Gotovo desetljeće s tobom!" Rubrika Stars Stars

I ostale pratiteljice su dale svoje mišljenje: „Ne sviđaju mi se te štikle jer su prevelike i preširoke, to nije za tebe, a ostalo mi je top“, napisala je jedna pratiteljica, dok su druge nadodale: „Outfit je vrh!, „Jedva čekam da si kupim. Meni su predobre. Sve je vrh lijepa Sonja“.

Cipele su trenutno iznimno popularne među svim modnim influencericama, a mnoge ljubiteljice mode nosile su ih i na proteklim Tjednima mode.

Ovaj model platforma cipela prvo je dizajniran u crnoj boji, no sad ih se može pronaći i u ružičastoj, kakve nosi Sonja, ali i žutoj, crvenoj i ljubičastoj boji. Cipele imaju blok potpeticu visoku čak 15,5 centimetara s platformom od 3 centimetra. Remenčić kojim se kopčaju oko gležnja ukrašen je kristalićima i privjeskom Meduze.

Cijena ovih Medusa Aevitas platformi je 7600 kuna. Sonja je na fotografijama uz ružičaste cipele nosila i bijelu kratku haljinu od tila te također ružičastu torbicu omiljenog modnog brenda brojnih celebrityja, Jacquemus.

Možda vas zanima Doziva proljeće: Sonja Kovač u outfitu s povratničkim trendovima koje trendseterice već obožavaju Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @xoxosonjakovac

Komentari 0