Stars

Sofia Vergara objavila je fotografiju svoje majke, sestre i nećaka - ove prelijepe žene proživjele su veliku tragediju

  • Sofia Vergara na svom Instagram profilu nerijetko dijeli trenutke iz svog poslovnog i privatnog života
  • Tako je jučer objavila fotografiju na kojoj pozira s majkom, sestrom i nećacima, a koja je je ubrzo prikupila više od 125 tisuća lajkova
  • No, njezina obitelj doživjela je veliku tragediju

Prezgodna glumica poznate humoristične serije 'Moderna obitelj' na svom Instagram profilu voli dijeliti trenutke iz poslovnog i privatnog života. Dok ne radi, vrijeme najviše voli provoditi sa svojim suprugom, glumcem Joem Manganiellom i svojom kolumbijskom obitelji s kojom je veoma bliska.

Možda vas zanima Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

Tako je jučer objavila fotografiju na kojoj s ponosom pozira sa svojom majkom Margaritom, sestrom Veronicom i nećacima. Objava je u vrlo kratkom vremenu prikupila više od 125 tisuća lajkova i više od 400 komentara. Sličnost između njih je zaista frapantna, što su potvrdili i brojni Sofijini pratitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Možda vas zanima Tuga u obitelji Kate Middleton o kojoj se dosad nije progovaralo Rubrika Life&style Life&style

"Ti i tvoja nećakinja ste kao blizanke!", "Copy-paste obitelj", Prekrasne ste!", "Kakva predivna obitelj!", "Jako ste slične!", a jedan je obožavatelj predložio i da počnu snimati reality show, dok je drugi komentirao da im najveća sličnost proizlazi iz obrva: "Točno možeš reći da su obitelj po njihovim obrvama!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofia je odrasla u dobrostojećoj kolumbijskoj obitelji i jedna je od petoro braće i sestara. Otac joj je imao farmu i bavio se stočarstvom, a majka je bila domaćica. Nažalost, upravo je zbog njihove dobrostojeće obiteljske situacije došlo do velike tragedije. Naime, njezinog su starijeg brata Rafaela upucali dok je šetao ulicom.

Možda vas zanima Sofia Vergara objavila preseksi fotku iz 90-ih i, začuđujuće, gotovo se uopće nije promijenila Rubrika Stars Stars

Sofia je tek kasnije progovorila o tom strašnom događaju i rekla da je njezin brat inače svugdje išao sa tjelohraniteljom, ali da je napravio veliku grešku što je tog dana izašao sam - grešku koja ga je koštala života. Sofijin je mlađi brat, Julio, također upao u probleme - 2011. godine je bio deportiran natrag u Kolumbiju zbog višestrukih uhićenja povezanih s drogom.

Možda vas zanima Od koga se naslijedi ljepota? Obiteljske fotografije ovih zvijezda to jasno pokazuju Rubrika Stars Stars

Unatoč svemu tome, obitelj Vergara je i dalje bliska, a može se pohvaliti i mnogobrojnom rodbinom. Njezina nećakinja i posvojena sestra, Sandra Vergara, također je američka televizijska glumica dok je sestra Veronica pjevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Photo: profimedia

Komentari 0