Stars

Hrabro! Slavni koji su pobijedili alkoholizam

Iza svoje blistave vanjštine, zvijezde često kriju mračne tajne. Evo koje su od njih javno otkrile jednu od najmračnijih

Moje prijateljice dan vole završiti čašom vina! Da, onom jednom malom koja tako dobro sjedne navečer kada se sve smiri i kad napokon pronađemo vremena za sebe. No, ta samo jedna čašica, nama naizgled bezazlena, u Klinici za ovisnosti bolnice Vrapče tretira se kao alkoholizam. Jer onaj tko pije svaki dan, kažu stručnjaci, ima problem! Jedna sasvim nevina navika, upozoravaju liječnici, može postati velik problem, ali da se problemi mogu riješiti, dokazuju i neke slavne osobe koje su pobijedile alkoholizam - i o tome javno progovorile.  
Među njima je i Brad Pitt. Sada je alkohol zamjenio sokom od brusnice. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

"Iskreno, mislim da sam mogao napiti svakog Rusa da padne ispod stola od svoje vodke, a ja bih ostao stajati. Bio sam profesionalac. Bio sam stvarno dobar. I da, moje opijanje je postalo problem. Sada sam sretan. Ne pijem već šest mjeseci", nedavno je Brad otvorio dušu za GQ

Njegov kolega, Bradley Cooper, imao je isti problem, ali je isto shvatio da ova ovisnost negativno utječe na njegov posao te je odlučio reći STOP alkoholu. O tome je čak javno progovorio te izjavio kako mu se čini da bi, da nije prestao piti, sabotirao čitav svoj život!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver


Znaš li da je problem s pićem imala i Chrissy Teigen?! Da, a koliko se sama borila sa ovisnošću javno je priznala nedavno u jednom intervju. Tada je otkrila kako je jednostavno pila previše. Nalazila bi se u salonu ljepote gdje bi popila čašu vina. Onda bi, ispričala je, popila još jednu prije neke dodjele nagrada...pa njih nekoliko za vrijeme dodjele. A onda bi se na kraju dana osjećala loše jer je ispala loša prema ljudima koje voli!  Sve je to loše izgledalo i njoj, i njezinu suprugu, glazbeniku Johnu Legendu. Pa je eto, lijepa Chrissy, odlučila reći zbogom alkoholu!
 

 

trying to act cool, but these men make me nervous 😩 go watch @cfergtour vs Jay Leno on @SpikeLSB tonight at 10/9c!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Jedna kao nijedna (čašica alkohola) bila je dnevna mantra supermodela Naomi Campbell. Dobro je poznato – alkohol je u noj budio agresiju - problema sa asistenticama i tajnicama imala je na dnevnoj bazi, sve dok, kaže nije odlučila prestati piti. Izjavila je kako je puno sretnija otkako je prestala piti alkohol!
 

 

#mood @patmcgrathreal #patmcgrathlabs #mattetrance makeup#makeup #girlytime❤️

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Alkohol je sretnom činio i slatkicu iz kultne serije 'Seks i grad', glumicu Kristin Davis. Da, a to je i javno priznala nakon što je viđena kako posjećuje kliniku za odvikavanje od alkoholizma! Sama je shvatila, rekla je, kako je morala odlučiti između posla i alkohola, jer oboje ne ide zajedno! 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

A uz posao DJa  i svakodnevno nastupanje po klubovima, rekli bi mnogi, piće itekako ide! I išlo je, neko vrijeme i za glazbenika Calvina Harrisa. No priznao je kako je prestao piti jer ga je 'alhohol činio bolesnim i utjecao na njegov mozak na najgori mogući način!' 

 

A post shared by Calvin Harris (@calvinharris) on

 

Photo: Instagram

Komentari 0