Stars

Slavne cure imaju novu frizuru za novu godinu. Pogledaj, baš su slatke!

Jesi li vidjela nova izdanja Monike Kravić, Indire Levak, Petre Nižetić, Marijane Mikulić i Viktorije Rađa?

Ipak je kraj godine tu, pa treba u ovo malo vremena što je preostalo u 2017. isprobati sve one stvari što u ovoj godini nismo stigli!
 A baš je to zajedničko svim ljepoticama u našoj priči - jer sve do jednoj poznatoj dami kraj je godine donio i neke nove promjene. Barem što se frizure tiče! Neke su napravile 'ozbiljan' posao, a neke su samo kratkotrajno utažile želju za promjenom. 
Baš to je napravila i Monika Kravić koja je prekrasna i kao plavuša.

 | Autor: Toj curi stvarno baš sve dobro stoji! Monika je plavu kosu, šiške i bob brzo zamijenila svojom starom fizurom, a ova kratkotrajna promjena imidža ostat će samo uspomena na periku koju je očito nosila samo iz fore!  No ista takva pjevačici Indiri Levak služi za nastupe! Kratka joj je kosa možda malo dosadila pa ju je zamjenila nešto dužom!

U novu će godinu s novom frizurom definitivno ući glumica Marjana Mikulić - jer ona je svoju dugu kosu doista skratila! Malo igre sa škarama donijelo je dobre rezultate! 

Tako se to radi! A rezultat je genijalan, zar ne?!

I Viktorija Rađa ima novu frizuru! Dugu je kosu prilično skratila. I u 2018. ući će sa takozvanim lobom, koji je must have ove, ali i godine koja nam dolazi!

 

Evo me!!! #haircut #goodhairday 🤦🏻‍♀️💫

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

Osim komplimenata prijateljica kako je prelijepa, javila se komentarom i pjevačica Franka Batelić - te zaključila kako su jako slične i da takve komentare obje slušaju svakodnevno! Što ti misliš?
A za savjet oko nove boje kose, influencerica Petra Nižetić pitala je svoje obožavatelje, a ne frizera! Pitanje je postavila svojim fanovima na insta storyju, a čini se da su zajedno odlučili da svoju platinastu kosu potamni! Evo kako Petra izgleda s dosta tamnijom kosom!

 

• muž i žena 🖤 •

A post shared by Petra Nizetic (@modakomoda) on

 

Photo: Instagram

Komentari 0