Stars

Slavna pjevačica tijekom koncerta progovorila o borbi s neplodnošću

Pop pjevačica Jessie J tijekom koncerta otvorila dušu pred fanovima i otvoreno progovorila o svojoj borbi s neplodnošću te tužnom spoznajom kako nikada neće moći imati djecu

Britanska pjevačica Jessie J, koja je posljednjih dana u centru pažnje zbog navodne veze s glumcem Channingom Tatumom, na koncertu je otvoreno s fanovima (i cijelim svijetom) progovorila o svojoj neplodnosti. Podijelila je svoju bol nakon saznanja da nikada neće moći iznijeti trudnoću. 30-godišnja glazbena zvijezda otvorila je dušu svojoj publici tijekom koncerta u londonskom Royal Albert Hallu i otkrila kako je "prije četiri godine čula bolnu vijest kako nikada neće moći imati djecu." Dodala je kako "ne traži da je se zbog toga žali jer je ona samo jedna među milijunima žena i muškaraca diljem svijeta koji su prošli ili prolaze kroz istu bol kao i ona."

Možda vas zanima Nakon bračnog kraha, veliki zavodnik ponovno ljubi? Rubrika Stars Stars

"To ne može biti nešto što nas definira. Htjela sam napisati i posvetiti ovu pjesmu sebi i svojim trenucima tuge, ali pružiti si i radost te drugim ljudima pokloniti pjesmu koja će ih podići kad se osjećaju kao da su na dnu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli J E S S I E . J (@jessiej)

“Ako ste ikada imali slična iskustva kao ja ili znate nekog tko prolazi kroz bolnu borbu zbog gubitka djeteta, važno je da znate da niste sami u ovoj boli i mislim na sve vas svaki put kad pjevam ovu pjesmu", rekla je Jessie svojoj publici i otpjevala pjesmu Four Letter Word.

Nakon koncerta, dečko pjevačice, glumac Channing Tatum na svom je službenom Instagram profilu podijelio predivnu fotografiju s londonskog nastupa - koji ga je očito također ostavio u šoku i divljenju. "Ova žena je upravo ogolila svoje srce i dušu na pozornici Royal Albert Halla. Tko god je bio ovdje, svjedočio je nečem posebnom. Wow.", napisao je ispod fotografije.

Jessie očito ima punu podršku svojeg dečka i nadamo se da ih čeka predivna zajednička budućnost.

Photo: Getty Images

Komentari 0