Stars

Nakon bračnog kraha, veliki zavodnik ponovno ljubi?

Glumac je, čini se, utjehu pronašao u popularnoj britanskoj pjevačici

Slavni glumački par, Channing Tatum i Jenna Dewan, šokirao je javnost kada je prošlog travnja objavio razvod nakon devet godina braka. Kao razlog ljubavnog kraha naveli su da je dvoje prijatelja shvatilo da je vrijeme da uzmu malo svog prostora i pomognu jedno drugom da žive najveselije i ispunjene živote. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

No, samo šest mjeseci nakon razvoda, oboje su krenuli dalje. Nedavno je u medijima procurila vijest da 37-godišnja glumica ponovno ljubi - i to još jednom glumca. Riječ je o glumicu i pjevaču Steveu Kazeeju, s kojim je podijelila i zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eddiedallen (@eddiedallen) on

Da ni on više nije solo, Tatum je sinoć dao naslutiti na svom Instagram profilu objavivši fotografiju s koncerta britanske pjevačice Jessie J uz opis: "Ova je žena upravo ostavila srce na pozornici. Svi koji su bili tamo, svjedočili su nečem posebnom. Wow!"
 

Već nekoliko tjedana šuškalo se o tome da je ovaj glumačko-pjevački par u vezi jer su već uhvaćeni nekoliko puta u zajedničkim izlascima. Osim toga, pjevačica je nedavno podijelila i na svojim pričama na Instagramu snimku s londonske premijere predstave Magic Mike u kojoj glumi Channing, a upravo je njega i označila u objavi i čestitala mu. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

Ono što je posebno zanimljivo je to što su Channingova bivša supruga i nova djevojka nevjerojatno nalik jedna drugoj. Upravo su zbog toga mnogi obožavatelji zaključili da 38-godišnjak očigledno voli isti tip žena i da njegovoj novoj odabranici to ni malo ne smeta. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is what it looks like when a little tyrant fairy artist holds you down and makes your face look “better”.

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Photo: Getty Images

Komentari 0