Stars

Slavlje u obitelji našeg nogometaša

Andreja i Ognjen Vukojević danas obilježavaju prvu godišnjicu braka - a mi im čestitamo

Nogometaš Ognjen Vukojević i njegova supruga Andreja obilježavaju prvu godišnjicu braka i očito su u slavljeničkom raspoloženju. Naime, lijepa Andreja i Ognjen na vječnu su se ljubav zavjetovali  na današnji dan prije godinu dana, u zagrebačkoj crkvi sv. Ivana Krstitelja. 
Bivša Miss Hrvatske, Andreja,  blistala je u bajkovitoj vjenčanici A kroja ispod koje se nazirao trudnički trbuh, a dva mjeseca nakon vjenčanja na svijet je stigao maleni Luka, prvi sin u obitelji Vukojević.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka
Čarobne fotografije s vjenčanja upravo je uz čestitku na svom Facebook profilu prodjelila Andreja, a brojni su im prijatelji poželjeli puno sreće i ljubavi, te barem još jednu prinovu! 
Andreja, bivša makenkeka i  bivši nogometni reprezentativac iz Bjelovara, vezu su započeli 2008. godine dok je nogometaš još igrao za Dynamo Kijev. Ondje su i započeli zajednički život. No dvije godine kasnije – par je prekinuo! Čini se da je ljubav ipak pobjedila sve i na kraju su shvatili da su stvoreni jedno za drugo te su ljubav okrunuli brakom!

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka
I evo ih, godinu dana kasnije njihovoj sreći nema kraja  - i dalje zaljubljeni, u zagrljaju sina Luke, s nestrpljenjem iščekuju  novi važan datum! Već dva im dolaze u prosincu, kada rođendane slave i tata i sin!

 

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0