Stars

Slatko! Pogledaj kako su Meghan i Harry obilježili prvu godišnjicu braka

  • Prije točno godinu dana su se vjenčali princ Harry i vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle
  • Tu su prigodu obilježili i na svom službenom Instagram profilu objavivši kratak video
  • U videu su sabrani ključni trenuci velike ceremonije, a Meghan i Harry se zahvaljuju svima na ljubavi i podršci

Nedugo nakon što su postali roditelji, princ Harry i vojvotkinja od Sussexa su proslavili i svoju prvu godišnjicu ljubavi. Na današnji su dan prije točno godinu dana izrekli sudbonosno 'da' u maloj kapelici Sv. Georgea u okrugu dvorca Windsor. Kako bi obilježili taj važan događaj, na službenom su Instagram profilu objavili i kratak video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

U videu su sabrane fotografije nekih od najvažnijih trenutaka ceremonije kao što su trenuci prije vjenčanja na kojima su princ Harry i njegov brat princ William, Meghanin dolazak na oltar na koji ju je otpratio princ Charles, njezin susret s majkom, potpisivanje službenog dokumenta, , prvi 'službeni' poljubac Harry i Meghan nakon vjenčanja i dr.

Možda vas zanima Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo Rubrika Beauty Beauty

Video prati pjesma "This Little Light of Mine" koju su zajedno odabrali i još se jednom zahvalili svima na ljubavi i podršci koja im dolazi sa svih strana svijeta. "Svatko od vas nam je ovaj dan učinio još značajnijim". Čestitke i od nas!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0