Stars

Slatkica iz serije Glee našla se na udaru optužbi kolega: "Pretvorila si nam život u pakao!"

  • Leu Michelle pamtimo kao holivudsku slatkicu koju smo posebno voljeli gledati u ulozi Rachel Berry u seriji Glee
  • No, prema optužbama njezinih kolega sa seta Lea baš i nije bila takva slatkica kakvom se čini
  • Glumci su dijelili svoja iskustva prema kojima je Lea navodno tijekom snimanja njihov život  pretvorila u pravi pakao 

Holivudska glumica Lea Michelle koja se proslavila ulogom Rachel Barry u popularnoj seriji Glee posljednjih dana puni medijske stupce i to baš i ne iz dobrog razloga. Naime, optužbe na račun ove 33-godišnje slatkice, kako smo je dosad doživljavali, šokirale su njezine obožavatelje i sasvim iznenadile javnost. 

Možda vas zanima Harveyju Weinsteinu sud odredio kaznu! U zatvoru će provesti naredne 23 godine Rubrika Life&style Life&style

Lavina negativnih komentara iznesenih na njezin račun dogodila se kada se glumica na svom Twitteru oglasila o Georgeu Floydu napisavši kako brutalno ubijen Afroamerikanac to nije zaslužio. ''Ovo nije izolirani incident i tome mora doći kraj'', poručila je glumica nakon čega su krenuli komentari. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ll be lounging like this all weekend.

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Niz negativnih komentara na njezinu objavu potaknula je 28-godišnja glumica Samantha Ware, koja je s njom glumila u šestoj sezoni spomenute serije. 

"Sjećaš se kad si mi prvi angažman na televiziji pretvorila u živi pakao? Jer ja nikad neću zaboraviti... Vjerujem da si rekla svima da bi mi se po*rala u periku ako bi imala priliku", napisala je Samantha. 

Iznošenju ''prljavog rublja'' pridružili su se i ostale kolege Alex Newell, Amber Riley i Dabier Snell prisjećajući se svojih loših iskustava s Leom i navodeći kako je bila vrlo neugodna suradnica te da im je život pretvorila u pakao.

''Curo, nisi mi dala da sjednem za stol s ostalima jer si rekla da ne pripadam tamo. Je*i se, Lea'', napisao je Dabier Snell.

Leu koja očekuje svoje prvo dijete prestali nakon ove Twitter prepiske prestali su pratiti i neki od njezin obožavatelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting some extra sleep while I can💛

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Međutim, u njezinu obranu stala je producentica serije Glee koja je navela kako je na setu serije bilo podjednako loših glumaca. 

Lea Michelle naposljetku se ispričala zbog svog ponašanja. Poručila je kako nikad nije prosuđivala druge po njihovom podrijetlu ili boji kože. Dodala je i kako će učiti na svojim greškama kako bi mogla biti uzor svome djetetu kada dođe na svijet za par mjeseci. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0