Stars

Skupa zadovoljstva: Evo koliko novca Meghan Markle ulaže u svoju beauty rutinu

  • Ljepota po svaku cijenu? 
  • Kad je riječ o ljepoti, vojvotkinja Meghan i vojvotkinja Kate malo toga prepuštaju slučaju 
  • Međutim, često duboko urone u džepove

Kad vojvotkinja Kate ili vojvotkinja Meghan stanu pred kamere, svijet prije svega gleda jedno: njihov outfit. Razumljivo, ali i šteta, jer plemenite ljepotice imaju što ponuditi i kad je riječ o beuaty rutini. Bez obzira je li savršeno njegovana koža, pravi make up ili neki drugi tretman, Kate, Meghan i dr. oslanjaju se na sofisticiranu beauty rutinu, a ova posljednja i jako puno potroši za to. 

Dermatolozi s klinike Vera u Istanbulu pobliže su istražili plemenite dame na temelju TV intervjua i članaka u časopisima u kojima su govorile o svojoj njezi i vjeruju da znaju koji se proizvodi mogu pronaći u kupaonicama kraljevske obitelji.

Možda vas zanima Jesu li sad stvarno pretjerali? U novom filmu o Meghan Markle ona umire baš kao princeza Diana Rubrika Stars Stars

Vojvotkinja Meghan troši oko 700 eura (oko 5.250 kn) na kozmetičke proizvode

U skladu s tim, vojvotkinja Meghan očito puno troši kada su u pitanju njeni beuaty favoriti. Navodno troši oko 730 eura (oko 5400 kuna) na proizvode, uključujući hidratantni serum od Kate Somerville (oko 80 eura ili 600 kuna) ili enzimski piling iz Tatcha Rice (oko 66 eura ili oko 500 kuna). Najveći faktor troškova: tretmani lica Nichola Joss za više od 400 eura (oko 3.000 kuna). Prema riječima stručnjaka, supruga princa Harryja ne koristi isključivo skupe proizvode s razvikanim imenima. Čak se evergrini, poput Nivea kreme za sunčanje, mogu pronaći u njenom kupaonskom ormariću.

„Meghan ima veliki izbor proizvoda u svom ormaru za uljepšavanje, od jeftinih do skupih. Uključujući jedan od najkorisnijih proizvoda, ulje čajevca, koje je najjeftinije od svih. Ulje čajevca može se koristiti za uklanjanje nečistoća i ima protuupalni učinak“, otkriva dermatolog Mehmet Göker.

Možda vas zanima Meghan je imala najskuplji kraljevski porod ikad od skoro 100 tisuća kuna, a znaš li tko je imao najjeftiniji? Rubrika Life&style Life&style

Kate za svoju beauty rutinu troši upola manje

Ali, ne samo da je vojvotkinja Meghan optimizirala svoju beauty rutinu, njezina šogorica, vojvotkinja Catherine, također koristi fini izbor kozmetičkih proizvoda, uključujući masku od srebrnog pčelinjeg otrova by Heaven by Deborah Mitchell (oko 100 eura ili 750 kuna) ili Beauty Sleep Elixir od Beuti Skincare (oko 76 eura ili 570 kuna). Supruga princa Williama vjerojatno plaća puno manje za svoju dnevnu hidratantnu kremu iz Nivee (oko 7 eura ili oko 52 kune) i ulje šipka (oko 20 eura ili 150 kuna). Sve u svemu, sadržaj njezinog kupaonskog ormarića znatno je jeftiniji od Meghaninog. Kate navodno troši oko 360 eura (oko 2.700 kuna) za njegu. 

Samo je kraljica još ekonomičnija od njih dvije. Navodno troši oko 75 eura (oko 560 kuna), a legendarna Eight Hour Cream od Elizabeth Arden za oko 30 eura (oko 225 kuna) i gel za tuširanje od Molton Brown za oko 35 eura (oko 262 kune) najskuplji su artikli.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    skupe dame nema šta