Stars

Skriveni život Marka Tolje: objavio je svoju bajkersku fotku. Presmiješno!

  • Znali smo da je Marko Tolja svestrana osoba koja pjeva, pleše, vodi, međutim nismo znali da je i strastveni biker!
  • To nam je pokazao svojom nedavnom objavom na Instagramu gdje juri na Yamahi!
  • Gdje provodi slobodne dane između snimanja i nastupa te čiju je to Yamahu posudio?

Pjevač Marko Tolja poznat je i po svome smislu za humor koji često pokazuje u različitim televizijskim emisijama u kojima sudjeluje ili na društvenim mrežama. Tako nas je nasmijao i svojom zadnjom objavom na Instagramu gdje vozi motor kakvog se ne bi posramio pred svojim prijateljima u vrtiću ni najzagriženiji trogodišnji biker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

"Ovako lijepo vrijeme uvijek izvuče nas motoriste na ceste…" napisao je Marko ispod fotografije u kojoj vozi minijaturnu Yamahu i time nasmijao pratitelje koji su zaključili kako je motor kupio svome sinu (i posudio ga od njega). Nadamo se samo da mu je zamijenio probušenu gumu.

Možda vas zanima Marko Tolja na Instagramu pokazao suprugu koju ne viđamo često Rubrika Stars Stars

A da Marko uživa u suncu i lijepom vremenu, pokazao je i na storiju gdje ispija kavu uz more, u svome rodnom gradu Rijeci, gdje, čini se, provodi svaki slobodni trenutak i gdje je proveo Uskrs s obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

Inače, Marko još od 2009. godine živi u Zagrebu gdje se preselio zbog karijere. Tada je u intervjuu za Jutarnji list kazao kako iako mu je Zagreb super, svoj život dugoročno vidi u Rijeci. "Iako stvarno imam super ekipu u Zagrebu i lijepo se družimo, Rijeka je moj grad, gdje mi je sve i gdje, naravno, više volim biti", rekao je. U međuvremenu je Marko osim pjevačke razvio i televizijsku karijeru, zasnovao obitelj i ostao u Zagrebu, no i dalje često i rado posjećuje svoju Rijeku.

Photo: Instagram @markotolja

Komentari 0