Stars

Sjećaš se zatvorenika za kojim su poludjele žene? Došli smo do njega!

Jeremy Meeks je zbog svoje zatvorske fotke postao seks simbol, ali i uspješan model s kojim se na milanskom tjednu mode družio naš model Patrik Cvetko. Patrik samo za vas missice otkriva kakav je zaista ovaj superseksi frajer

Ti možda ne, ali poznata je ona kako cure vole 'zločeste' dečke.  A baš takav, pravi zloćko, jedan je od trenutačno najpoželjnijih muških modela Jeremy Meeks. Njega je, ni manje ni više  proslavila zatvorska fotografija. Ovaj tamnoputi ljepotan svijet je osvojio iz zatvora i dobio titulu najseksi zatvorenika. Kada je 2014. godine u zatvoru završio zbog posjedovanja oružja bez dozvole, za njim su se možda zaključala vrata zatvorske ćelije, ali su se istodobno otvorila ona za ulazak u svijet modelinga! 

 

New editorial @varonmagazine

Objavu dijeli JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)

Žene diljem svijeta su doslovno poludjele za seksi 33-godišnjakom, a počele su stizati i pozivnice za svjetske modne piste i kampanje. I tako je od kriminalca postao jedan od najtraženijih svjetskih modela! Meeks je prestao sanjati i punim plućima počeo živjeti svoj američki san. Ima dvoje djece, a suprugu koja ga je dopratila u zatvor ostavio je čim je postao slavan i to zbog bogate nasljednice Chloe Green. Živi u luskuznoj vili, ima milijune, zavidan vozni park i druži se s jednim Hrvatom. I on je doduše jednako zgodan kao i Meeks, samo pristojan i fin, a jedan je od najpersektivnijih hrvatskih modela. On je Zagrepčanin Patrik Cvetko i samo za missice otkrio sve detalje o superseksi Meeksu! 
 

 

Se sjecate ovog lika?

Objavu dijeli Patrik Cvetko (@patrikcvetko)


Da, da... Patriku je pošlo za rukom ono o čemu milijuni žena sanjaju - družio se s Jeremyjem i evo što nam je otkrio:
"Jeremy i ja smo se upoznali za vrijeme Milan Man Fashion Weeka. Moja matična agencija iz L.A.-ja (Two Model Menagement) je okupila svoje modele na večeri na kojoj je bio i Jeremy. Druženje smo nastavili na reviji Philippa Pleina koju smo obojica nosili".

 

Fashion week in Milan ! @philippplein78

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Da izgled često vara potvrdio nam je i Patrik, koji je vjerojatno, baš kao i ti, mislio da je Jeremy prava vanserijska frajerčina.
"Hmm... privatno je dosta povučen, tih, odaje dojam da modeling nije njegov teritorij, no u drugu ruku je snalažljiv, samouvjeren je i zna što hoće i kako iskoristiti priliku. Pa teško da takva slava i novac koju je on postigao preko noći neće udariti u glavu!  Ne bih rekao da se nešto pretjerano umislio, no izgleda mi kao da vrlo dobro zna tko je i otkud dolazi, i stoji čvrsto na zemlji, što mi se svida.

 

THANK YOU FOR ALL THE LOVE & SUPPORT

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Ali nažalost je slava udarila po njegovoj obitelji. Ženu je ostavio zbog Chloe Green, kći milijardera, a upravo su Jeremy i Chloe, koji su se i zaručili, ovoga ljeta posjetili i Hrvatsku na njezinoj luskuznoj jahti. No tih dana u Milanu, Chloe je još uvijek bila Jeremyjeva slatka tajna.
"Nismo se dotaknuli ljubavnog života, a ja nisam niti znao da je u vezi s curom koja se nije odvajala iz njegovog krila. Tada nisam puno znao o njegovom životu. Tek 3-4 tjedna nakon te večere naši su mediji objavili "novu udarnu" vijest da je ostavio ženu zbog nove cure, i tad sam zapravo saznao zapravo tko je cura s kojom je bio te večeri", kaže Patrik.

 

When you find the one.... You know...... @chloegreen5 #blessed #love #sohappy

Objavu dijeli JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)

Druženje najtraženijih svjetskih muških modela, vjerujte, najmanje je prošlo u priči o kriminalnoj prošlosti zgodnog Meeksa. Dečki na tapeti imaju puuuuno vruće teme. "Hahah... To zna biti podosta zanimljivo i zabavno. Osim, naravno, seksa i partija, dijelili smo razna životna iskustva, anegdote, dogovarali buduće projekte i poslove", otkrio nam je Patrik, kojemu se, baš kao i Jeremyju smiješi jako dobra svjetska karijera. U Hrvatskoj je odavno na listi najtraženijih muških modela.  Na kraju krajeva, procijeni sama: 

 

Objavu dijeli Patrik Cvetko (@patrikcvetko)

 

 

Photo: Instagram

Komentari 0