Stars
Britney Spears

Sinovi Britney Spears tako su veliki i tako zgodni! Rijetko vidimo, a sada su se pojavili na fotografiji sa zabave

  • Sinovi Britney Spears, Sean (16) i Jayden (15), pojavljuju se rijetko na društvenim mrežama
  • Tinejdžere smo sada mogli vidjeti kako poziraju u društvu prijatelja njihova oca Eddija Moralesa
  • Sinovi problematične pjevačice vole svoju privatnost, no otkrila je kako ima na što biti ponosna

Sinovi Britney Spears, Sean Preston i Jayden James, prvi put nakon nekoliko mjeseci viđeni su na društvenim mrežama. Dvojac se pojavio na fotografijama koje je podijelio prijatelj njihova oca Kevina Federlinea (43). Eddie Morales pozirao je s tinejdžerima dok su svi zajedno uživali u zabavi zajedno s Britneyinim bivšim mužem.

Možda vas zanima Britney Spers zaručila se za dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija, pogledaj taj blistavi prsten Rubrika Stars Stars

Eddie, koji je izvršni direktor Movision Entertainmenta, stoji između dječaka koji na licima imali široke osmijehe. Eddie Morales dao je naizgled oštre komentare u kojima je hvalio Kevinovo roditeljstvo i rekao "svijet će vidjeti da je sjajan tata". Oba tinejdžera bujne kovrčave kose pozirali su obučeni u crne kombinacije.

Obožavatelji su začuđeni koliko Eminemova kći Hailie sliči tati: "Ovo je kao copy-paste"

Druge podijeljenne fotografije prikazuju Kevina kako se druži s Eddiejem i ostalim prijateljima, a na fotografijama svi su veoma dobro raspoloženi. Morales je završio svoju objavu impresivnim videom Seana koji otkriva da ide majčinim stopama zbog svog glazbenog talenata.

Prošlog mjeseca Britney je na Instagramu pisala o svojim sinovima jer su u rujnu imali rođendane. "Rođendani mojih dječaka bili su prošli tjedan", započela je, "i nažalost oni odrastaju i žele raditi svoje ... Moram zatražiti njihovo dopuštenje da ih objavim jer su to iznimno neovisni mali ljudi." Britney je nastavila: "Veoma su visoki, a još uvijek rastu. Djevojke neka se paze mojih zgodnih dječaka!"

Britney Spears sa sinovima Seanom i Jaydenom dok su bili mali | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Sean i Jayden s mamom dok su bili mali

Jason Momoa na prijemru filma doveo djecu Možda vas zanima Jason Momoa na crvenom tepihu pojavio se s djecom, sin Nakoa-Wolf njegova je slika i prilika Rubrika Stars Stars

Napomenula je kako njezini mezimci vole privatnost pa ne može previše objavljivati ​​o njima, no ima zbog čega biti ponosna. "Ima mnogo toga što ne mogu podijeliti sa svima vama jer moja djeca jako vole svoju privatnost, što mi je drago, ali reći ću vam da su oboje izuzetno talentirani i da sam tako nevjerojatno blagoslovljena što imam ova dva mala čovjeka u svom životu!", napisala je Britney. Britney je  Seana i Jayden Jamesa dobila u braku s plesačem Kevinom s kojim je bila u braku od 2004. do 2007. godine.

Photo: Shutterstock

Komentari 0