Stars

Silvia iz 'Superpara' prekinula s dečkom i poručila: "Molim da se moje ime više uz njega ne veže"

  • Silvia iz 'Superpara' na svojem je Instagramu otkrila svoj ljubavni status
  • Nakon reality showa 'Gospodin Savršeni', Silvia se sa sad već bivšim dečkom Antonijem Marićem, natjecala u 'Superparu'
  • Iako se činilo da je Silvia s Antonijem pronašla ljubav, sad je ipak otkrila da su prekinuli

Silvia Pokrajac (21), natjecateljica showa „Superpar“ objavila je obožavateljima na Instagramu da više nije u vezi s glazbenikom Antonijem Marićem (23), s kojim se natjecala u showu.

Na svojim Instagram storyjima odgovarala je na pitanja pratitelja, a budući da ih je dobila mnogo vezanih upravo za njenu sad već bivšu vezu, odlučila je razjasniti svoj ljubavni status.

„Gotovo sva pitanja s ovog Aska, upravo su vezana na ovu temu, a i sama osjećam moralnu obligaciju iz više razloga da se napokon izjasnim. S osobom na koju se ovim pitanjem misli nemam više apsolutno nikakve veze. Ne čujemo se, nismo u kontaktu, i tako će i ostati“ iskreno je napisala Silvija.

„Malo sam prestara da iznosim "prljavi veš" u javnost i bavim se time tko je što rekao ili napravio, ali samo ću reći slijedeće. Molim da se moje ime uz njega više ne veže, i da nas se ne spominje u istom kontekstu, i s navedene strane se ograđujem."

 | Autor: Instagram/@silvia.pokrajac Instagram/@silvia.pokrajac

"Ne želim odgovarati na suvisla pitanja, kako privatno, tako niti medijski i zahtijevam da se isto i ispoštuje, kad već neke druge stvari nisu. Također, ovime želim reći da se pojedinci prestanu igrati Sherlocka jer su mi neutemeljene spekulacije i jeftine predodžbe koje dolaze do mene iz raznoraznih smjerova puno više "Dora explorer" style nego nešto što bi se moglo uzeti u obzir.“  dodala je Silvia u svojem objašnjenju na Instagramu.

Možda vas zanima Enis Bešlagić objavio školsku uspomenu, poručili mu da izgleda kao lik iz serije 'Klinika Schwarzwald' Rubrika Stars Stars

Silvia je napisala i kako je zadovoljna sa svojim životom te kako se osjeća “mogu reći da sam jako sretna. Na akademskom, poslovnom, društvenom… planu mi je sve super.”

 | Autor: Instagram/@silvia.pokrajac Instagram/@silvia.pokrajac

Dotakla se i svojeg novog okruženja i ljudi s kojima provodi vrijeme: “okružena sam divnim, novim ljudima s kojima gradim kvalitetne i zdrave odnose i to nakon dosta vremena”. Na kraju je zaključila kako se o ljubavnom životu neko vrijeme neće oglašavati. 

S glazbenikom Antonijem Marićem, koji inače svira klavijature u bendu Barabe, Silvia je bila u vezi godinu i pol dana kad su se zajedno prijavili u „Superpar“. Čini se da su sad ipak odlučili krenuti svatko svojim putem.

Olja Mihovilović Možda vas zanima Vraća se reality show Survivor, a u njemu bismo mogli gledati 'vampiricu' Olju: Šetat ću kao od majke rođena! Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: rtl.hr

Komentari 0