Stars

Enis Bešlagić objavio školsku uspomenu, poručili mu da izgleda kao lik iz serije 'Klinika Schwarzwald'

  • Povodom prvog dana školske godine glumac Enis Bešlagić odlučio se prisjetiti svojih đačkih dana
  • Objavio je fotografiju nastalu u osnovnoj školi, a svim sadašnjim učenicima je poželio sretan povratak u klupe
  • A upravo večeras starta nova sezona zabavnog showa 'Superpar' u kojoj glumca možemo vidjeti u voditeljskoj ulozi

Glumac Enis Bešlagić s obožavateljima je podijelio fotografiju koja otkriva kako je to izgledao kada je pohađao osnovnu školu. "Želim vam sretan povratak u školske klupe i da vas sreća prati", napisao je 46-godišnjak uz svoju školsku uspomenu. Pratitelji su mu zahvalili na ovim lijepim željama, premda mnogi nalik njemu već desetljećima nisu sjedili u školskim klupama.

Možeš li pogoditi tko je ova djevojčica? Danas je popularna tv voditeljica Možda vas zanima Možeš li pogoditi tko je ova djevojčica? Danas je popularna TV voditeljica Rubrika Stars Stars

Mnogi su među pratiteljima odmah pohitali prokomentirati ovu fotografiju. "Ovdje mi ličiš na nekog prosječnog Bavarca ili Švabu, s klinike Schwarzwald", poručio mu je jedan pratitelj, dok je drugi dodao kako onaj "rođen kao gospodin, uvijek ostaje gospodin".

Gdje su danas dr. Udo Brinkmann i ostale zvijezde nama omiljene ''Klinike Schwarzwald''?

Enesa ćemo od večeras moći pratiti na malim ekranima i to u ulozi voditelja zabavnog showa 'Superpar'. Upravo večeras u 20 sati na RTL-u kreće nova, treća sezona ovog popularnog televizijskog formata. Imat ćemo priliku vidjeti koji će se od osam parova okititi titulom Superpara te osvojiti glavnu nagradu od 100 tisuća kuna.

Photo: Instagam

Komentari 0