Stars

Sigurno te zanima - ovako danas izgleda glumica koja je utjelovila Pipi Dugu Čarapu

Osebujna djevojčica s pjegicama i crvenim pletenicama izašla iz pera švedske spisateljice za djecu, Astrid Lindgren, Pipi Duga Čarapa osvajale je generacije. Zanimalo nas je kako danas izgleda glumica koja ju je utjelovila

Pipi Duga Čarapa ili punim imenom  Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump je najjača djevojčica na svijetu, ima pjege i crvene pletenice koje stoje uspravno, proturječi odraslima i ne baš neke manire. Živi bez roditelja u kući zvanoj Villa Villekulla zajedno sa svojim pjegavim konjem Lilla gubben i majmunom Gospodinom Nilssonom, a najbolji prijatelji su joj Timmy i Annika. A njezin je lik u seriji snimanoj prije 50 godina, odnosno 1969. godine tumačila, tada 10- godišnja Šveđanka Inger Nilsson.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Inger Nilsson (59), najpoznatija po ulozi crvenokose djevojčice, nakon uloge u seriji i tri nastavka filma o 'Pipi Dugoj Čarapi' snimanih 1969. i 1970. godine, ostvarila je par manjih uloga. I danas kad vidimo njene fotografije možemo prepoznati zaigranu djevojčicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elly caturano (@ellycaturano) on

Možda vas zanima Je li moguće da posuđe peremo totalno pogrešno Rubrika Life&style Life&style

Inger danas radi kao tajnica u Stockholmu te je posvećena obitelji, suprugu i dvoje djeca, a s vremena na vrijeme prihvati neke manje uloge. Tako se 2000. godine pojavila u filmu 'Gripsholm', a od 2007. godine možemo je gledati na njemačkom televizijskom kanalu ZDF u ulozi patologinje Ewe u krimi seriji 'Der Kommissar und das Meer'. Prije deset godina, 2009., sudjelovala je u reality show-u 'Kändisdjungeln' u kojoj nekolicina poznatih osoba boravi u džungli nekoliko tjedana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash) on

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0