Stars

Shakira se na 43. rođendan vraća s novim imidžem, a evo kako je izgledala kao crnka na početku karijere

  • Pjevačica Shakira sutra će proslaviti svoj 43. rođendan koji će sigurno dugo pamtiti budući da iste večeri nastupa na Super Bowlu
  • Nastup u poluvremenu utakmice održat će zajedno s Jennifer Lopez, a biti će posvećen slavljenu latinoameričke kulture
  • Shakirina karijera traje već 30 godina te smo se odlučile prisjetiti kako je izgledala na svojim pjevačkim početcima

Kolumbijska pjevačica Shakira svojevremeno je žarila i palila scenom zavodljivim latino ritmovima, a onda se odlučila povući s pozornice i posvetiti obiteljskom životu. Centar njezina zbivanja postali su joj sinovi, sedmogodišnji Milan i petogodišnji Sasha koje je dobila u vezi s proslavljenim španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

At Sony Music NY accompanying @3gerardpique and @kosmostennis!

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#momlife!

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Možda vas zanima Sretan rođendan, Shakira! 10 razloga zašto nam ova power woman može biti uzor Rubrika Stars Stars

Nakon višegodišnjeg izbivanja i sporadičnih nastupa, Shakira je prihvatila gostovanje na ovogodišnjem Super Bowlu te će u nedjelju navečer u Miamiju zajedno s latino divom Jennifer Lopez izvesti 12 minutni nastup. Prema riječima izvođačica, jedan od medijski najpraćenijih događaja bit će posvećen slavljenju latino kulture, ali i odavanju počasti preminuloj košarkaškoj legendi Kobeu Bryantu. Iste večeri Shakira će proslaviti svoj 43. rođendan te će za nju to sigurno biti proslava za pamćenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Press conference. ShakHQ #SBLIV #PepsiHalftime

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Novi smireniji izgled

Pjevačice su se zajedno pojavile na novinskoj konferenciji, a mnogi su ostali iznenađeni novim Shakirinim izgledom. Kolumbijka je bila poznata po bujnoj kovrčavoj plavoj kosi i izazovnom stilu odijevanja, no sada se pojavila s dugom, tamnijom kosom prošaranom pramenovima boje meda. Uske kožne hlače i dekoltirane topove ostavila je po strani te odlučila na bijelu majicu s potpisom brenda Madeworn uz koju je kombinirala skinny traperice s prorezima i bijele gležnjače kaubojskog stila s potpisom njujorškog dizajnera Kennetha Colea.

Možda vas zanima Frizeri kažu da će ovih 5 frizura dominirati ove godine! Nas posebno raduje povratak one koju smo nosile kao djevojčice Rubrika Beauty Beauty

 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Karijera duga 30 godina

Uistinu je zanimljiv podatak da je Shakira na sceni već 30 godina, a svoj prvi album izdala je kao četrnaestogodišnjakinja. Bio nam je to dovoljan povod da zavrimo u arhivu i pogledamo kako je ova "džepna Venera" izgledala na samom početku karijere. Fotografije iz 1991. godine svjedoče kako je tada mlađahna Shakira gajila bujnu crnu kovrčavu kosu te upečatljive velike obrve. Također, tu je i neizostavan predimenzionirani nakit. Kosu je u plavo obojila tek 2000. godine, a upravo je ta promjena izgleda pratila i glazbenu prekretnicu njezine karijere.

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA


 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0