Stars

Severina zna kako DOSLOVNO blistati. A na cipelama bi joj pozavidjela i Pepeljuga

  • Seve ni na sinjoćnoj promociji knjige nije podbacila outfitom
  • Metalnim sjajem sjajile su i Valentino torbica i crna haljina i šljokičaste srebrne cipele
Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Nakon dužeg izbivanja iz javnosti, na sinoćnjoj  zagrebačkoj promociji knjige ''Ljubav, beba, blagostanje i sranje'' autorica Ivane Šešo i Emine Pršić, pojavila se prema nekima najveća zvijezda - Severina. Stigla je u pratnji supruga Igora Kojića, a ono što je posebno zapelo za oko (kao i uvijek) bila je njezina odjevna kombinacija. U maniri prave zvijezde Seve je zablistala, ali doslovno.

 | Autor: Borna Filic/PIXSELL Borna Filic/PIXSELL

Stigla je u bijeloj bundi i s popularnom prozirnom Valentino torbom sa zakovicama. Ispod koje je nosila crnu haljinu, točnije komplet metalik sjaja - prorez na suknji je u tilu, dok su sa stopala blještale srebrne štikle kakvih se ni Pepeljuga ne bi posramila. Možda malo previše blještanja? Kombinaciju je začinila diskretnim naušnicama, crvenim ružem te kosom svezanom u rep. 

 | Autor: Borna Filic/PIXSELL Borna Filic/PIXSELL

Možda vas zanima Severina svoj luksuzni casual outfit začinila čizmama neobične pete. Cijena? 5 i pol tisuća kuna! Rubrika Stars Stars

Moramo priznati da cijelokupan šljokasti styling pristaje 46-godišnjoj pjevačici koja nas vrlo često zna iznenaditi svojim odjevnim kombinacijama. Provjerili smo i cijenu Valentino torbice, oko 12,5 tisuća kuna. 

 | Autor: printscreen/Farfetch printscreen/Farfetch

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Komentari 0