Stars

Severina potpisivala albume u genijalnom outfitu, pronašli smo povoljniju varijantu

  • Severina je na jučerašnjem potpisivanju albuma zablistala u narančastom odijelu
  • Majica s printom renesansne slike dodatno je razigrala outfit
  • Pjevačica je doista blistala, a mi smo pronašli načina da njen outfit iskopiramo po povoljnijoj cijeni

Pjevačica Severina jučer je u Zagrebu održala potpisivanje novog albuma "Halo". Njen novi album jedan je od najslušanijih u regiji, a pjevačica je nedavno izbacila i pregršt spotova pa je definitivno imala mnogo razloga za slavlje.

 U društvu svojih fanova prkosila je kišnom danu i zabavljala se s njima u kafiću u Bogovićevoj ulici. Pjevačica je bila vidno dobro raspoložena, a tome je doprinio i njen razigrani outfit.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

Odjenula je narančasto odijelo koje se sastoji od narančastih bermuda i oversized sakoa s gumbima. Ispod je virio bijeli T-shirt sa zanimljivim printom koji prikazuje renesansnu sliku i ima natpis. Cijeli look pjevačica je začinila naušnicama u obliku zvjezdice i laganim uvojcima na bob frizuri. Ako se i tebi svidjelo narančasto odijelo s bermudama, dobra je vijest da slični modeli polako i sigurno pristižu na police high-street trgovina.  | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: Zara (hlače 149,90 kn; sako 549,90 kn); Zara (hlače 199,90 kn; prsluk 229,90 kn)

Najsličniji komadi, doduše u bijeloj boji, već sada su dostupni u Zari i nisu pretjerano skupi. Ovom tipu hlača definitivno se previđa velika popularnost pa će najbolji komadi zasigurno uskoro zasjesti na police. S druge strane, T-shirt s printom uvijek je lako pronaći u high-street trgovinama.  

 | Autor: miss7/pr miss7/pr Stradivarius (99,90 kn)

Međutim, ako kao print baš želiš neku umjetničku sliku, majica slična Severininoj definitivno je Stradivariusov T-shirt s otiskom Mona Lise koja zvače žvakaću gumu. Genijalno, zar ne?

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

Osim toga, pjevačica je pokazala i veoma atraktivan make-up. Na očima je imala bakreno-narančasto sjenilo, a na usnama sjajni, koraljni ruž i mnogo rumenila kojim je naglasila obraze. Sigurni smo da ćeš za kopiranje make up-a trebati neko vrijeme i dosta prakse, ali, dok vježbom ne dođeš do savršenstva, uvijek možeš odabrati barem koraljni ruž.   | Autor: miss7/pr miss7/pr

Becca Ultimate Lipstick Love, nijansa Blaze (189 kn); Lancome Matte Shaker, nijansa Magic Orange (199 kn); Loreal Rouge Signature, nijansa I Don't (oko 80 kn)

Možda vas zanima Severina je, podijelivši slike s intimne proslave rođendana, jučer proslavila svoj prvi milijun Rubrika Stars Stars

 

Photo: Marko Lukunic/Pixsell

Komentari 0