Stars

Severina i maleni Aleksandar modno usklađeni za prvi dan škole

Pjevačica je na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj prati sina u prvi razred

Među brojnim poznatim mamama koje su svoje mališane ispratile u školske klupe, ove godine našla se i Severina. Ona je, naime, svog sina Aleksandra otpratila u prvi razred i pritom nije skrivala koliko je ponosna. Pjevačica je tako s vojskom svojih pratitelja na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je maleni Aleksandar vuče za ruku, a u opisu je napisala: "Idemo, mamaaa...", i tako dala naslutiti da još nije spremna pustiti ga od sebe. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Ono što nam je posebno zapelo za oko svakako je modni odabir pjevačice i njezina sina koji su bili odlično usklađeni. Severina je za prvi dan Aleksandrove škole odjenula crno-bijelu kombinaciju, dok je sinu odjenula sličnu u plavo-bijelim nijansama. Oboje su nosili blejzere i komade s prugicama. Poznata mama na sebi je imala prugastu suknju i tamnoplavi blejzer, a cjelokupni styling zaokružila je crno-bijelim sandalama koje potpisuje talijanska modna kuća Prada, a cijena im se kreće od oko 5 800 kn. Osim skupocjenih cipela, pjevačica je imala i Dior torbicu, čija cijena iznosi vrtoglavih 25 tisuća kuna

Možda vas zanima Severina oduševila šarenim, skupocjenim stylingom - evo što nosi i koliko to vrijedi Rubrika Stars Stars

Maleni Aleksandar je za prvi dan škole odjenuo tamnoplavi blejzer, bež hlače i majicu na prugice koju je uskladio uz tenisice. Prema fotografijama i snimkama koje je na svojem profilu objavila Severinina prijateljica Iva Radić, čini se da će Severinin nasljednik školske klupe dijeliti s njezinom najmlađom kćeri Tessom, kao i sa kćeri poznate manekenke Ljupke Gojić-Mikić, Milom Amelie. Mi im želimo puno uspjeha!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • julija37

    To će biti sami snobovi u jednom razredu koji će diktirati pravila ostaloj djeci.Jadni oni.
  • marenostrum

    Zar je zaista bilo od presudne vaznosti navesti Severinin "stajling" i koliko sto kosta, kada se druge strane masa Hrvatskih drzavljana seli iz domovine jer ne mogu uzdrzavati svoje obitelji.....a kamoli djecu kvalitetno opremiti za skolu.....zalosne li drzave i jadnog naroda.